Ce ten impecabil are Thalia la 45 de ani!

Regina telenovelelor mexicane arată în prezent la fel de bine precum arăta la 23 de ani, pe când juca în „Maria la del Barrio”, telenovela care a făcut-o celebră!

thalia-ten
Tenul ei e impecabil

Thalia este o prezență destul de activă în mediul online, ținându-și la curent fanii internauți cu tot ce se petrece în viața sa. Pe Instagram, de exemplu, actrița de 45 de ani postează tot timpul cadre din timpul concertelor sale sau din viața ei de zi cu zi.

O astfel de fotografie ne-a atras și nouă atenția pentru că Thalia arată extraordinar de bine, deși au trecut mai bine de douăzeci de ani de când își făcea debutul pe micile ecrane.

Thalia-45-de-ani
Thalia, la 45 de ani

E de precizat, însă, și faptul că de-a lungul anilor s-a tot zvonit că actrița ar fi călcat pragul cabinetului doctorului estetician, și că de aici i se trage faptul că nu are nici măcar un rid la cei 45 de ani. Însă cum nu avem nicio confirmare în acest sens, nu ne rămâne decât s-o admirăm și să sperăm că va rămâne în continuare una dintre cele mai iubite artiste mexicane.

thaliaa
Albumul ”Latina” i-a adus numeroase premii

Amintim că-n urmă cu doar câteva săptămâni, Thalia a fost premiată în cadrul evenimentului ”Sony Latin”, pentru cântecele ”Desde esa noche”, și ”Latina”.

foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA