Ce vârstă i-ați da acestui fost supermodel?

NEW YORK, NY - NOVEMBER 03:  Model Christie Brinkley attends as USA Network hosts the premiere of "Donny!" at The Rainbow Room on November 3, 2015 in New York City.  (Photo by Ben Gabbe/Getty Images)
Christie Brinkley, în prezent

Mai întâi, să vă spunem că este vorba despre un nume mare al modelingului, faimos în special pentru aparițiile pe copertele Sports Illustrated Swimsuit Issue. Dar asta se întâmpla acum 35 de ani, căci frumoasa doamnă din imagine a făcut valuri ca manechin pe la sfârșitul anilor ‘70 și începutul anilor ‘80.

christie-brinkley-e1396580379638
Christie Brinkley, la începutul carierei

Este vorba despre modelul american Christie Brinkley, doamnelor și domnilor, născută în… 1954. La un simplu calcul, ne dăm seama că frumusețea din imagine are nu mai puțin de 61 de ani!!!

Da, este cât se poate de adevărat, căci fotografia a fost realizată pe 3 noiembrie anul acesta, ceea ce înseamnă că fostul supermodel este cea mai sexy femeie de 60+ pe care am văzut-o vreodată. Și când te gândești că există femei trecute doar puțin de 30 de ani care ar vrea corpul ei, fie că vorbim de unul cu 30 de ani mai bătrân.

Mai mult, Christie Brinkley a fost și mamă, de trei ori chiar (a fost căsătorită de patru ori), așa că nu putem spune că lipsa copiilor i-ar menține corpul nealterat, ci mai degrabă faptul că blonda este vegetariană de la 14 ani…

Cu toate acestea, vedeta a recunoscut că a apelat într-o oarecare măsură la injecțiile cu Botox, însă în special la nivelul gâtului.

Felicitări, Christie!

NEW YORK, NY - MARCH 24: Christie Brinkley at The Meredith Vieira Show in New York City on March 24, 2015. Credit: RW/MediaPunch Credit: MediaPunch/face to face - Germany, Austria, Switzerland, Eastern Europe, Australia, UK, Taiwan, Singapore, China, Malaysia, Thailand, Sweden, Estonia, Latvia and Lithuania rights only -
Christie are trei copii și a fost căsătorită de patru ori

Foto: Getty Images, HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA