Cea mai frumoasă femeie din lume s-a întâlnit cu doi dintre cei mai faimoși fotbaliști

De curând a fost nominalizată Cea mai frumoasă femeie a anului 2017 de către revista People, iar acum i-a întâlnit pe doi dintre cei mai cunoscuți și mai talentați fotbaliști ai momentului. Celor mai mulți oameni li se taie picioarele de emoție atunci când îi întâlnesc pe Cristiano Ronaldo și pe Lionel Messi, doi dintre cei mai buni jucători de fotbal din lume, dar, de data aceasta ei s-au declarat încântați să o întâlnească pe una dintre reginele de la Hollywood.

Așa că onoarea a fost de ambele părți, căci starurile din fotbal Ronaldo și Messi au întâlnit-o pe actrița Julia Roberts,  duminică la Madrid, după ce Barcelona a câștigat meciul în fața lui Real Madrid cu 3-2, Messi fiind cel care a marcat cel de-al 500-lea gol al său pentru clubul sportiv din Spania. După ce s-au duelat cu mingea pe teren, cei doi rivali s-au întâlnit și în vestiare și au concurat pentru atenția Juliei Roberts, distribuind pe Instagram fotografii alături de frumoasa de 49 de ani.

În timp ce pe contul de Instagram al clubului sportiv Barcelona trona fotografia cu Messi și Julia, declarându-l pe fotbalist câștigător: „Și Oscarul întotdeauna merge la Leo Messi”, cei de la Real Madrid au distribuit un video cu Roberts întâlnindu-l pe Ronaldo, dar și pe ceilalți jucători ai echipei.

Și Julia Roberts a declarat pentru fanii Real Madrid: „Sunt entuziasmată, toată familia mea este aici și suntem încântați”,  deși nu a făcut niciun comentariu cu privire la care dintre staruri – Ronaldo sau Messi este preferatul ei.

Foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA