Cel mai bine păstrat secret al lui Vladimir Putin

În aprilie 2013, după 30 de ani de mariaj, Putin și Ludmila divorțau fără prea multe explicații, iar în decembrie 2014, politicianul rus declara public că este din nou îndrăgostit. Și deși niciodată nu a recunoscut cine este cea care i-a fost amantă și i-a devenit iubită, fosta gimnastă Alina Kabaeva i-a furat inima glacialului politician.

Olimpică la gimnastică ritmică, membră a parlamentului rus și mamă a unuia dintre copiii lui Vladimir Putin, aceasta a devenit extrem de controversată pe măsură ce informațiile despre ea deveneau „clasificate”. Aparițiile în public sunt extrem de rare, la fel și interviurile acordate de-a lungul timpului. Iar dacă alege să vorbească, nu povestește decât despre cât de pasionată este de design interior și de modă, însă nimic despre activitatea sa politică sau viața personală.

Kabaeva, acum în vârstă de 34 de ani, l-a cunoscut pe prim ministrul rus de atunci, Vladimir Putin, după înfrângerea neașteptată de la olimpiada de la Sydney, în anul 2000. Ea se afla încă de pe atunci într-un grup select de artiști și sportivi ce lua parte la petrecerile organizate de Putin sau făcea parte din Duma moscovită.

Alina și Putin, pe vremea când între ei se înfiripa povestea de dragoste.

În 2008, publicația Moscovski Korrespondent  scria despre aventura președintelui rus cu protejata sa, Alina Kabaeva. La scurt timp, tabloidul condus de un fost agent KGB a fost închis de către guvern, iar patronul a ieșit la rampă forțat, dezavuând zvonurile.

În mod neașteptat, Putin a ținut și o conferință de presă alături de Silvio Berlusconi (recunoscut pentru amantlâcurile lui), ridicând și mai multe semne de întrebare. De atunci și până astăzi, se pare că Alina a dat naștere unui fiu, mai exact în mai 2015, dar și acest lucru rămâne top secret ca și armata de gărzi de corp care o însoțește peste tot sau verigheta pe care o poartă de ceva vreme.INAPOI LA PRIMA PAGINA