Cel mai bine plătit actor de la Hollywood este…

… mai bogat cu 49 de milioane de dolari, conform unui top realizat de Forbes. În mod surprinzător, nu vorbim nici de Johnny Depp, care a fost în centrul atenției în ultimele luni, și nici de Brad Pitt, despre care am tot auzit că toarnă filme prin Europa în ultimul an. Ci de Dwayne Johnson, aka ”The Rock”.

actor-cel-mai-bine-platit
Ei sunt în top 10 cel mai bine plătiți actori de anul acesta

Da, potrivit acestui clasament realizat de Forbes, cel mai bine plătit actor este The Rock, care a reușit într-un să-și dubleze veniturile. Actorul a încasat din 1 iunie 2015 și până în 1 iunie 2016 nu mai puțin de 49 de milioane de dolari, dublu față decât reușise să adune cu un an în urmă (24 de milioane de dolari).

the rock
The Rock este cel mai bine plătit actor de anul acesta

Veniturile sale provin din filme precum ”Central Intelligence”, ”Fast8” și remake-ul ”Baywatch”.

Pe locul doi în acest clasament îl găsim, pentru al doilea an la rând, pe actorul Jackie Chan, care a reușit să adauge în conturi 48 de milioane de dolari. Asta pentru că, deși pe la Hollywood n-a mai apărut de ceva vreme, în China toarnă film după film.

THE-MARTIAN
Matt Damon pe locul 3

Podiumul este completat de Matt Damon cu ale sale 41 de milioane de dolari, încasate pentru filmul ”The Martian”. Actorul a reușit să urce 17 locuri în clasamentul de anul acesta, comparativ cu anul trecut.

Pe locul patru îl găsim pe Tom Cruise (40 de milioane de dolari), pe proaspăt-divorțatul Johnny Depp pe locul cinci, cu încasări de 36 de milioane de dolari, și pe încă nedivorțatul Ben Affleck pe locul șase cu 32 de milioane de dolari.

Vin Diesel (26 milioane de dolari), Shak Rukh Khan și Robert Downey Jr. (câte 25 de milioane de dolari) și Ashay Kumar și Brad Pitt (câte 23 de milioane de dolari) sunt cei care au completat acest top al celor mai bine plătiți actori de anul acesta.

Ei sunt cei care anul trecut se găseau în top 10, dar anul acesta au avut venituri mai modeste: Daniel Craig, Hugh Jackman și Channing Tatum.

foto: arhivă OK!INAPOI LA PRIMA PAGINA