Cel mai scump divorț din istorie? Roman Abramovich și a treia lui soție s-au despărțit

Pe când toți erau ocupați cu divorțul dintre actorii Chris Pratt și Anna Faris, un alt super cuplu – din altă zonă, ce-i drept – s-a despărțit.

Este vorba despre oligarhul rus Roman Abramovich (50), proprietarul clubului de fotbal Chelsea, și cea de-a treia soție a sa, fostul model Dasha Zhukova (36), care și-au anunțat despărțirea ieri, iar divorțul promite să fie unul dintre cele mai scumpe din istorie.

Roman Abramovich și Daria Zhukova

Comunicatul a fost unul comun, din partea ambilor soți: „După zece ani împreună, am luat dificila decizie de a ne separa, dar vom rămâne prieteni apropiați, părinți și parteneri în proiectele pe care le avem împreună”.

Dasha Zhukova, alături de fiica lor, Leah

Până la urmă, la mijloc este o avere extraordinară, a lui: peste 7 miliarde de lire sterline. Iar asta include și o colecție impresionantă de proprietăți de lux: conacul din Cap d’Antibes, casa din New York, reședința de lângă Palatul Kensington din Londra, super iahtul Eclipse, un avion privat, un Ferrari ediție limitată și multe altele.

Multe voci susțin că, în urma divorțului, Dasha își va umple conturile cu sute de milioane de lire sterline, asta dacă nu cumva a semnat un contract prenupțial.

Dasha este fondatoarea revistei de artă Garage

Cei doi s-au căsătorit în anul 2008, ținând acest lucru secret timp de șase ani. Din această căsătorie au provenit doi copii, Aaron (7) și Leah (4). O sursă apropiată cuplului susține că cei doi s-au despărțit încă de la Crăciunul anului trecut și că Roman și Dasha au dus, de atunci, vieți separate.

 INAPOI LA PRIMA PAGINA