Cele mai amuzante gesturi ale vedetelor

Este adevărat că celebritățile încearcă pe cât posibil să-și înăbușe ieșirile, însă se întâmplă ca, uneori, unele vedete, să aibă niște reacții de-a dreptul hilare. Vă amintiți, probabil, de cel mai recent ”incident” de acest fel cu Leonardo DiCaprio și Lady Gaga, la ediția de anul acesta a Globurilor de Aur.

Înregistrarea cu Leo strâmbându-se când Lady Gaga a trecut pe lângă el a ajuns virală, iar actorul s-a văzut nevoit să-și ceară scuze pentru reacția sa, pe care, de altfel, a catalogat-o ca fiind o simplă ”neatenție / surprindere, etc”.

Tocmai de aceea, ne-am gândit să facem un soi de top al celor mai amuzante gesturi făcute de vedete de-a lungul anilor, care ne-au demonstrat nu numai că sunt… umani, ci și că au un simț al umorului dezvoltat.

Cele mai amuzante gesturi ale vedetelor: Britney Spears, învățând să danseze pe „Gagnam Style”

E drept, autoarea acestui moment foarte amuzant nu este tocmai Britney Spears, ci Ellen și invitatul ei special, cântărețul PSY, însă trebuie să recunoaștem că Britney a fost victima perfectă, care a intrat în totalimente în rol.

Artista s-a străduit, deși purta încălțări înalte, să imite cu fidelitate mișcările simpaticului Psy. Ce a ieșit? Un spectacol pe cinste și o ipostază amuzantă în care n-am mai văzut-o pe Britney.

Cele mai amuzante gesturi ale vedetelor: Miley Cyrus, deghizată, luând un interviu oamenilor de pe stradă.

Îți trebuie mult curaj să faci ce a făcut Miley Cyrus. Artista a intrat în jocul lui Jimmy Kimmel și s-a deghizat în reporter, pentru a afla ce crede lumea despre… ea, adică despre Miley Cyrus.

Și chiar dacă unele impresii au fost negative, Miley și-a păstrat calmul și nu a ieșit deloc din rol, ceea ce ne-a demonstrat că are cu adevărat simțul umorului.

Cele mai amuzante gesturi ale vedetelor: Rihanna, dând buzna peste Jimmy Kimmel

Dacă pentru unii ar fi un vis frumos ca Riri să-și facă apariția în dormitorul lor, pentru Jimmy Kimmel a fost un coșmar live. Cântăreața a pus la cale o farsă de zile mari, dând buzna peste Jimmy, în timp ce acesta dormea.

Cele mai amuzante gesturi ale vedetelor: Nicole Kidman i-a mărturisit lui Jimmy Fallon că-n urmă cu câțiva ani voia să se cupleze cu el

Ei bine, ăsta da curaj. Nicole a mărturisit fără perdea faptul că în urmă cu câțiva ani își dorea să formeze un cupu cu Jimmy, numai că acesta nu a fost conștient de ”șansa” sa.INAPOI LA PRIMA PAGINA