Cele mai amuzante sau penibile momente de la întâlnirea soților Macron cu Melania și Donald Trump

Prima vizită de stat a soților Macron în Statele Unite ale Americii a fost un moment important, urmărit de întreaga lume. De la discursurile celor doi președinți, la ținutele primelor-doamne și chiar gesturile din timpul evenimentelor, toate au fost analizate în detaliu de presă. Iar Melania și Donald Trump au fost niște gazde extraordinare, întâmpinându-i cu fast pe omologii lor francezi.

Desigur, nici de data aceasta nu au lipsit momentele amuzante sau penibile, iar cârcotașii le-au comentat aprins pe rețelele de socializare. Fiecare gafă a fost taxată, iar fiecare fotografie cu subînțeles a făcut înconjurul Internetului. S-a lăsat cu multe sărutări, că la un moment dat nici nu se mai știa cine cu cine se pupă, ba chiar președinții Donald Trump și Emmanuel Macron au făcut dovada vie a prieteniei lor strânse. Au fost surprinși ținându-se de mână sau în ipostaze caraghioase, cu Trump scuturând mătreața de pe sacoul președintelui francez.

Momentul a fost de departe bizar, mai ales că toate camerele erau îndreptate spre cei doi președinți. Convins că Macron are mătreață pe costum, Donald a fost protagonistul unei secvențe care a devenit virală. L-a scuturat pe președintele francez pe umărul stâng, chiar în fața mulțimii. „Avem o relație foarte specială. De fapt, o să scutur această mătreață de pe tine … Trebuie să-l facem perfect. El este perfect”, a spus Trump. Și acesta nu a fost singurul moment ciudat dintre cei doi, ba chiar au fost fotografiați mergând de mână. 

Un alt moment l-a trădat pe Trump. Ieri, nu a primit niciun răspuns din partea soției sale, Melania, în momentul în care încerca să o prindă de mână. Camere de filmat au fost pe poziții și au surprins totul. Un moment similar a mai avut loc și anul trecut, în luna februarie, când cei doi au călătorit la Ohio.

Iată cele mai amuzante fotografii de la vizita de stat a soților Macron în SUA!

Foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA