Cele mai frumoase familii la premiera filmului „Daddy’s Home 2”

Duminică seara a avut loc premiera unei noi comedii care îi are drept protagoniști pe unele dintre cele mai mari staruri din lume. Așa că evenimentul a fost o paradă de modă pe covorul roșu în cadrul căreia au defilat actori celebri, sportivi, modele și familiile lor. Iată cine sunt vedetele care au participat la ecranizarea peliculei „Daddy’s Home 2” din California!

Mel Gibson, Alessandra Ambrosio, Mark Wahlberg, Linda Cardelinni, Will Ferrell, John Lithgow, John Cena, Didi Costine, Owen Wilder Vaccaro și Scarlett Estevesattends.

Mel Gibson și partenera sa, Rosalind Ross

Mel Gibson este și el personaj în acest film, așa că nu putea lipsi de la premiera din Westwood, California. Alături de actorul de 61 de ani a fost și frumoasa sa parteneră de viață, scenarista Rosalind Ross. Cei doi arată formidabil împreună și au devenit părinții unui băiețel pe care l-au botezat Lars Gerard, la începutul acestui an. Proaspăta mămică de 27 de ani a strălucit într-o rochie roșie care i-a venit ca turnată, pe când fermecătorul Mel Gibson, tatăl a 9 copii, a arătat excepțional într-un costum clasic.INAPOI LA PRIMA PAGINA