Cele mai frumoase vedete la 40 de ani

În rândul femeilor de la Hollywood, vârsta de 40 de ani pare a fi cea ideală. Dacă nu ne credeți, iată mai jos un topul al figurilor celebre care anul acesta au împlinit această vârstă magică, și care arată acum mai bine ca niciodată. Haideți să vedem, așadar, care sunt cele mai frumoase vedete la 40 de ani!

cele_mai_frumoase_vedete_la_40_de_ani
Sunt celebre, frumoase și au… 40 de ani!

Angelina Jolie a împlinit 40 de ani pe 4 iunie

Nu puteam începe acest top decât cu Angelina Jolie, actrița care de-a lungul timpului a fost un etalon de frumusețe. Și cred că sutem cu toții de acord atunci când spun că, chiar și la 40 de ani, Angelina rămâne una dintre cele mai frumoase femei din lume.

Charlize Theron – 7 august

Și actrița de origine sud-africană, Charlize Theron, se încadrează perfect în acest top al celor mai frumoase vedete de 40 de ani. Actrița, care este deja mamă a doi copii adoptați, arată aproape la fel ca la 16 ani, atunci când a semnat primul ei contract de modeling.

Eva Longoria – 15 martie

Este una dintre cele mai îndrăgite și de succes actrițe de la Hollywood. Ca și Charlize Theron, Eva Longoria și-a început cariera în lumina reflectoarelor după ce a câștigat un concurs de Miss. Imediat după acest moment, Eva a fost remarcată de un producător care i-a adus primul contract în domeniul cinematografiei, iar de aici, totul este istorie. Cu toate acestea, timpul care s-a scurs din 1998 nu și-a pus deloc amprenta pe chipul sau trupul actriței, Eva bucurându-se și la 40 de ani de o siluetă perfectă și un chip fără urmă de riduri.

Fergie – 27 martie

The 42nd Annual American Music Awards at the Nokia Theater L.A. Featuring: Fergie Where: Los Angeles, California, United States When: 23 Nov 2014 Credit: FayesVision/WENN.com
Are o siluetă de invidiat

Nici cântăreața Fergie nu este mai prejos față de vedetele amintite anterior. La 40 de ani, Fergie arată mai bine ca niciodată, deși a trecut deja printr-o naștere, în 2013 dându-i naștere băiețelului Axl Jack Duhamel. Iar dacă asta vă e greu de crezut, e de ajuns să urmăriți orice video surprins cu artista din timpul celor mai recente concerte ale ei.

Drew Barrmore – 22 februarie

"Blended" - Los Angeles Premiere - Arrivals Featuring: Drew Barrymore Where: Hollywood, California, United States When: 21 May 2014 Credit: FayesVision/WENN.com
Este una dintre cele mai simpatice actrițe de la Hollywood

Este simpatică, jovială și are 40 de ani. Deși a avut o copilărie turbulentă, marcată de consumul de droguri și alcool, Drew a reușit să se redreseze și să-și prețuiască mai mult viața. În prezent, Drew duce un trai liniștit, concentrându-se atât pe viața de mămică, cât și cea de actriță.

Kate Winslet – 5 octombrie

Toronto International Film Festival - The Dressmaker - Premiere Featuring: Kate Winslet Where: Toronto, Canada When: 14 Sep 2015 Credit: Dominic Chan/WENN.com
Cele mai recente apariții ale actriței pe covorul roșu au fost ”wow”

Kate nu a împlinit încă 40 de ani, urmând ca de-abia peste o săptămână să se numere printre vedetele care au schimbat prefixul. Cu toate acestea, nu puteam s-o omitem în acest top al celor mai frumoase vedete, dat fiind faptul că actrița are categoric atuurile necesare pentru a le face față vedetelor amintite anterior.INAPOI LA PRIMA PAGINA