Cele mai noi vești despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher

Francezul Jean Todt, fostul director al echipei de Formula 1 Ferrari, a declarat că Michael Schumacher ”luptă în continuare” pentru viața sa după cumplitul accident la schi, din Alpii Francezi.

Jean Todt

Domnul Todt, care în prezent este președintele Federației Internaționale de Automobilism, a ținut un discurs emoțional despre multiplul campion la Formula 1, dat fiind faptul că, luni, el și-a găsitul locul pe celebrul Hall of Fame.

În mențiunea sa, Jean Tods a precizat că Michael Schumacher luptă în continuarea pentru viața sa. ”Ne e dor de Michael. El e în continuare acolo, luptă. Duce o luptă continuă. Sunt fericit ca e Sabine aici, pentru afacerile familiei. Am vrut sa vină fiul sau, Mick, dar e în Spania pentru niște teste, iar soția Corinna e în SUA. Lupta e în desfășurare. Michael e o persoană specială, e foarte special pentru motociclism. E special pentru mine, e un prieten”, a putut fi auzit, emoționat, Jean Todt.

Michael Schumacher, 2012

La rândul ei, Sabine Kehm, manangera lui, a declarat că lui Michael i-ar fi plăcut să fie prezent: ”Știm cu toții că Michael treebuia să fie prezent aici și că i-ar fi plăcut asta. El a avut întotdeauna un respect deosebit pentru cei din jur, ar fi fost foarte onorat. Ceea ce l-a făcut pe Michael atât de special, ceea ce l-a făcut de succes, a fost iubirea lui față de sport. Iar asta îl conectează cu toți de aici”.

foto: arhivă, Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA