Cele mai scandaloase divorțuri de la Hollywood din toate timpurile

Nu de puține ori am asistat la divorțuri cu scandal,  unul dintre cele mai mediatizate și mai recente fiind chiar cel dintre starurile de la Hollywood – Angelina și Brad Pitt. Dar ei nu sunt singurii și, cu singuranță, nici cei care s-au împroșcat cu noroi cel mai mult. Haideți să ne aducem aminte cum situații de genul asta s-au întâmplat și în trecut, când Elizabeth Taylor i-a furat soțul celei mai bune prietene, Debbie Reynolds, pe Eddie Fisher.

În timp ce la sfârșitul anului trecut cuplul Brangelina își spunea adio într-un imens scandal mediatic, pe fondul unor speculații care s-au dovedit neadevărate – că Brad ar fi fost violent cu copiii lui, au fost scandaluri mult mai mari și mai celebre de-a lungul vremii la Hollywood.

Atâta timp cât există o cetate a filmului, există și divorțuri cu scandal la Hollywood.  De ce se ajunge la aceste situații? Pentru că sunt vorbim de persoane celebre, uneori atât de celebre încât li se pare că totul li se cuvine, înșală, sau pur și simplu se căsătoresc prea repede, din motive care nu sunt întemeiate și nu ajung să se cunoască cu adevărat. La Hollywood este cu atât mai greu să rămâi un cuplu pentru totdeauna, pentru că sunt atât de multe tentații cărora trebuie să le faci față. Cele mai multe dintre celebrități nu reușesc să depășească situațiile critice și se despart la cea mai mică ceartă. Indiferent care este natura divorțurilor, din păcate, unele cupluri cunoscute au ales un sfrâșit tragic în schimbul unei povești cu happy end, până la adânci bătrâneți.INAPOI LA PRIMA PAGINA