Celine Dion, amănunte din viața personală: ”Sunt, categoric, îndrăgostită…”

Citeste tot despre:

, ,

În ultima vreme au tot apărut zvonuri cum că Celine Dion și-a refăcut viața amoroasă, după moartea din ianuarie 2016 a soțului ei, și de aceea e atât de expansivă și fericită de fiecare dată când apare în public.

Celine are de gând să-și refacă viața amoroasă?

Ei bine, Celine Dion a ținut să lămurească toate aceste zvonuri, de dragul fanilor săi. Cântăreața a mărturisit pentru The Sun că încă plânge după soțul ei și că nu s-a împăcat cu lipsa lui, deși a trecut mai bine de un an de la tragicul eveniment. ”Probabil, voi fi în doliu tot restul vieții mele. Rene m-a pregătit pentru viață încă de la 12 ani. Nu m-am văzut cu niciun alt bărbat, n-am sărutat niciun alt bărbat în viața mea. (…) Îmi lipsește enorm. Îmi lipsește – partenerul meu, omul pe care obișnuiam să-l sărut, cu care obișnuiam să fac dragoste. Omul cu care împărtășeam grijile și visele”, este declarația emoționantă a cântăreței de 49 de ani.

Cât despre o nouă relație, Celine a dezvăluit că nici nu se gândește la așa ceva, pentru că încă e îndrăgostită de soțul ei. ”Acum e clar prea devreme pentru mine. Sunt, categoric, îndrăgostită de el, căsătorită cu el. Este iubirea vieții mele. Mi-e greu până și să mă imaginez cu un alt bărbat. Iubirea toată pe care i-am dăruit-o, încă o trăiesc zi de zi”, a subliniat Celine.

1997. Celine Dion și marea ei iubire, Rene Angelil.

Așadar, nici vorba de o nouă relație sau iubire, Celine își plânge încă soțul și nu are de gând să-l șteargă din memoria ei prea curând.INAPOI LA PRIMA PAGINA