Celine Dion, așa cum n-ai mai văzut-o până acum!

Celine Dion este noua fashionistă de la Hollywood și s-a reinventat din punct de vedere stilistic după moartea soțului său, René Angélil, de la începutul lui 2016. De atunci a trecut un an și jumătate, timp în care Celine Dion a avut timp să se se adune după tristul eveniment, dar și să își continue cariera, într-un stil grandios.

A adoptat un stil mai îndrăzneț, chiar și pe stradă.

De la aparițiile la concerte, la cele de pe covorul roșu și chiar la vestimentația de stradă, Celine a evoluat mult, semn că are un consilier de imagine cu foarte multă inițiativă, căruia artista îi lasă mână liberă la alegerea ținutelor. Și nu dă greș. Este mult mai îndrăzneață cu alegerea outfiturilor, de la haine mulate cu tăieturi moderne, la materiale prețioase, decolteu uimitor sau spatele gol, la crăpătură pe picior, suprapuneri de textile, volumetrii și culori puternice, Celine pare să le fi încercat pe toate în ultima vreme și a primit note bune din partea criticilor de modă.

Adoptă imprimeuri, croieli și texturi noi, de fiecare dată.

Hainele din concerte sunt mai îndrăznețe, vorbim despre pantaloni din paiete, tricouri rupte, șosete de școlătiță și chiar cizme până la coapsă, dar cel mai recent outfit de stradă al divei ne-a lăsat cu gura căscată. Dacă vă vine să va uitați de două ori la poze pentru a o recunoaște, nu, nu este Kim Kardashian, la care poate ne-am fi așteptat să poarte ținute cu un astfel de print, ci însăși Celine. Artista a ales o salopetă cu un imprimeu animal print de tigru și a fost surprinsă îmbrăcată așa în Paris, în timpul turneului său european.

Garderoba sa a suferit schimbări notabile în ultimul an.

Este în toiul unui concert de amploare și, cu siguranță, Celine a vrut să fie lejeră în timp ce s-a afișat pe străzile din capitala Franței. Cântăreața canadiană în vârstă de 49 de ani a apărut așa cum n-a mai văzut-o până acum, în animal print, într-o salopetă trei sferturi cu pantaloni bufanți, cu nelipsiții pantofi stiletto negri în picioare, ochelari de soare fumurii și o geantă din propria colecție.

Foto: Hepta, Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA