Celine Dion, devastată! Soțul ei este pe moarte!

Citeste tot despre:

,

Celebra cântăreață trece prin clipe teribile. Aceasta a declarat într-un interviu că se pregătește pentru tot ce este mai rău, iar soțul său este perfect conștient de tot ce i se întâmplă. Mai mult de atât, cântăreața a dezvăluit că soțul ei, René Angélil, i-a mărturisit că își dorește să-și petreacă ultimele clipe din viață alături de ea și să moară în brațele ei.

Iunie 2013
Iunie 2013

În ultimii ani, cântăreața canadiană s-a restras din atenția presei, dedicându-și timpul în îngrijirea soțului și totodată managerului ei, René Angélil, care a fost diagnosticat cu cancer la gât. Însă, se pare că acesta din urmă a încurajat-o pe cântăreață să-și reia activitatea. Așadar, Celine Dion își va relua seria de concerte, primul având loc chiar săptămâna aceasta.

”Acel prim show va fi delicat. Vor exista momente de tăcere, râs, stângăcie, plâns. Dar acesta este sensul unei reveniri pe scenă – altfel, aş lansa doar un album”, a spus cântăreaţa pentru USA Today.

Cât despre starea soțului ei de sănătate, Celine a declarat că va face tot ce-I stă în putință pentru a-I fi alături cu totul în acele ultime clipe. „Uneori, vrea să merg alături de el într-un loc diferit. Îl întreb: «Îţi e frică? Te înţeleg. Vorbeşte-mi despre asta». Iar René îmi răspunde: «Vreau să mor în braţele tale». Eu îi spun: «Ok, bine. Voi fi aici, vei muri în braţele mele»”, a continuat artista.

Céline Dion şi René Angélil, care a fost şi managerul cântăreţei, s-au căsătorit în 1994. Ei au împreună trei copii – René Charles, în vârstă de 14 ani, şi gemenii Eddy şi Nelson, în vârstă de patru ani.INAPOI LA PRIMA PAGINA