Celine Dion, outfit de zeci de mii de lire sterline. Pe ce a cheltuit diva atât de mult?

Citeste tot despre:

,

Este din ce în ce mai fashion cu fiecare apariție și cheltuie o avere pe hainele de designer. Celine Dion oferă o lecție de stil mai tinerelor sale colege de breaslă, însă una destul de costisitoare. Ultima apariție a divei a fost stilată, însă prețul ținutei i-a șocat pe internauți. Costă cât un apartament de lux în București!

Celine este o fashionistă.

Este mai deschisă la noi lucruri și la ținute cât mai extravagante, iar cea mai recentă apariție a cântăreței, de la Paris, a fost de-a dreptul spectaculoasă. Salopetă de piele, ochelari de soare cu pietre, sandale create de un designer celebru și o poșetă de lux, elementele care au alcătuit un look de mii de lire sterline. Și dacă facem un calcul simplu, suma pe care diva a scos-o din buzunar pentru o simplă apariție, a fost fabuloasă.  Cântăreața de 49 de ani nu a fost greu de observat, îmbrăcată în hainele de firmă care fac inima să tresară în fiecare femeie pasionată de finețuri.  Geanta a fost elementul central, un model exclusivist, la care râvnesc multe femei.

 

Celine a fost văzută plecând de la Hotelul Royal Monceau din Paris, în outfitul scump, iar analiștii de modă au dezvăluit prețul fiecărei piese vestimentare. 85 de mii de lire sterline a costat ținuta, cea mai scumpă fiind, în mod evident geanta. Poșeta Hermes cu mâner, din piele de șarpe, se vinde cu prețul de 79.000 de lire sterline, pe când sandalele extravagante Giuseppe Zanotti valorează și ele destul de mult, 3.895 de lire sterline. A avut două piese de rezistență, însă nici haine nu au fost mai ieftine. A îmbrăcat o cămașă albă din șifon și o salopetă de piele neagră de la Givenchy, în valoare de 1.250 de lire sterline.

A cheltuit aproape 83 de mii de lire sterline pe sandale și pe geantă.

La o asemenea ținută, nici ochelarii de soare nu puteau fi un chilipir. 800 de lire sterline a dat Celine pe perechea încrustată cu pietre.

   

Foto: Splash News, InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA