Celine Dion, agasată, pe scenă, de o admiratoare în stare de ebrietate

Citeste tot despre:

, ,

Mai toți cântăreții au avut de-a face, de-a lungul carierei lor, cu fani agasanți. Nu de puține ori unii au ajuns să pătrundă în casele starurilor ori să să le invadeze spațiul personal. Ei bine, Celine Dion a pățit-o și ea, chiar la începutul acestui an, în timpul unui concert susținut în Las Vegas.

Celine a avut de-a face cu o admiratoare în stare de ebrietate

Artista susținea obișnuitul recital din Las Vegas, când o admiratoare înfocată – pare-se și-n stare de ebrietate – a urcat pe scenă și a îmbrățișat-o. Iar ”show-ul” admiratoarei nu s-a oprit acolo. A început să danseze lasciv, să-I ia microfonul din mână și chiar să se comporte bizar.

Iar dacă vă întrebați ce făceau cei din echipa de securitate a artistei, aflați că aceștia au răspuns imediat incidentului, încercând s-o ia de pe scenă pe femeie, însă Celine a fost cea care le-a spus acestora să se îndepărteze și s-o lase să se descurce singură.

Plină de grație, dar și mișcată de drama povestită de femeie (n.r. avea un copil bolnav), a decis să-i facă hatârul și a mai lasat-o pe scenă câteva momente. Tot Celine a fost cea care a convins-o să se dea de pe scenă și care a reușit să o calmeze, deși femeia părea să fie în stare de ebrietate, ori sub influența unor substanțe interzise.

Iată momentul!INAPOI LA PRIMA PAGINA