Channing Tatum și Jenna Dewan se despart după 9 ani de mariaj

Un alt cuplu celebru de la Hollywood s-a destrămat! Starurile din „Step Up” au anunțat, prin postări pe rețelele de socializare, că au decis să pună punct relației lor amoroase. Au făcut-o printr-un anunț candid, în care au vorbit despre iubirea ce încă și-o poartă, dar și despre faptul că nicio terță persoană nu a contribuit la această decizie.

Se despart după 9 ani de mariaj

Părea că au unul dintre cele mai solide mariaje de la Hollywood, însă iată că relația lor era pe butuci. Jenna Dewan (37) și Channing Tatum (37) au anunțat că se despart după nouă ani de mariaj, prin intermediul unor postări în mediul virtual: ”Cu afecţiune, am ales să ne despărţim. Am fost atât de îndrăgostiţi în urmă cu mulţi ani şi am avut o călătorie magică împreună. Absolut nimic nu s-a schimbat în legătură cu cât de mult ne iubim, dar dragostea este o aventură frumoasă care ne duce, pentru moment, pe alte căi”.

Cei doi n-au vrut să lase loc speculațiilor, așa că au tratat în declarația lor oficială și ipoteza infidelității, precizând, însă, că nicio terță persoană nu a contribuit la decizia lor de a se despărți după nouă ani de căsătorie: ”Nu sunt secrete ori evenimente ascunse de noi care au condus la această decizie. Suntem doar doi buni prieteni care au decis că e timpul să ne dăm spațiu și să ne ajutăm unul pe celălalt să ducem o viață cât mai veselă. Suntem în continuare o familie și vom fi întotdeauna părinți dedicați și iubitori pentru Everly. Nu vom face comentarii adiacente și vă mulțumim în avans pentru respectarea intimității familiei noastre”.

Jenna și Everly, fiica celor doi
Formează un cuplu din 2006, iar din 2008 sunt și căsătoriți

Amintim că Jenna și Channing sau căsătorit în 2009, după ce s-au întâlnit și îndrăgostit pe platourile de filmare ale peliculei ”Step Up” (2006). Împreună au o fetiță, pe nume Everly, care a venit pe lume pe 31 mai 2013.

Jenna și Channing în „Step Up”


INAPOI LA PRIMA PAGINA