Charlie Sheen riscă pușcăria!

Problemele nu încetează să apară în cazul celebrului actor. Momentan, actorul, care recent a recunsocut că este infectat cu HIV, se află sub investigația departamentului de poliție din Los Angeles, fiind acuzat că și-a amenințat cu moartea fosta iubită. Desigur, asta nu este singura acuzație care i se aduce actorului.

Charlie Sheen filming a cameo for the independent comedy, "She Wants Me". The film co-stars Hilary Duff.. October 28, 2010. X17online.com
Să vedem cât va avea de ispășit după terminarea investigației

Un ofițer din cadrul LAPD a confirmat pentru Us Weekly faptul că din 31 martie Charlie Sheen este investigat ca suspect într-un dosar clasat. Din păcate, cum e vorba de o investigație în curs, ofițerul respectiv nu a mai putut declara nimic în legătură cu acest caz.

Știm, însă, că actorul riscă cel puțin 6 luni de închisoare pe motiv de expunere voită a unei persoane la o boală contagioasă, și alți câțiva ani pentru amenințarea cu moartea.

Femeia care îi aduce aceste acuzații este Brett Rossi, o fostă starletă porno cu care Charlie Sheen a avut o relație. Cei doi au fost, la un moment dat, logodiți, iar Brett a fost chiar însărcinată cu, spune ea, celebrul actor, care, ulterior, ar fi pus-o să facă avort.INAPOI LA PRIMA PAGINA