Cheryl și Liam Payne s-au despărțit? Acum un an au devenit părinți!

De când s-a cuplat cu tânărul cântăreț, Cheryl a devenit o prezență extrem de discretă pe rețelele de socializare! Ba mai mult, pe timpul sarcinii cu fiul Bear, artista a fost de nevăzut în spațiu public, în încercarea de a ține secret faptul că va deveni mamă.

Probleme în paradis?

Acum, Cheryl a revenit în atenția tuturor din cauza zvonurilor privind relația amoroasă cu tânărul Liam Payne (24). Gurile rele spun că cei doi cântăreți, care formează un cuplu din decembrie 2015, sunt pe punctul de a se despărți.

Chipurile, diferența de zece ani dintre cei doi parteneri, dar și faptul că Liam e mai tot timpul plecat în turnee, le-a afectat relația de cuplu. Se zvonește că Liam și Cheryl mai sunt împreună doar de dragul băiețelului lor, care va împlini un an peste o lună.

Postarea lui Liam de Ziua Îndrăgostiților

Totuși, fanii celor doi nu se lasă convinși de aceste zvonuri, mai ales că Ziua Îndrăgostiților i-a prins pe împreună. ”Ce e cu știrea aceasta despre despărțire? Chiar ziua trecută el i-a spus, pe Instagram, ”Happy Valentine`s Day”!”,  ”Se vede că-s foarte îndrăgostiți și fericiți. ”, ”Liam și Cheryl sunt fericiți și au o relație minunată. Dacă nu aveți ceva drăguț despre ei, nu mai spuneți nimic”, au postat pe rețelele de socializare fanii lor internauți, fiind neconvinși de zvonurile apărute în presa britanică.

Date night 😏

A post shared by Cheryl (@cherylofficial) on

Cert e că cei doi n-au vrut să comenteze aceste zvonuri, deși au fost contactați de mai multe publicații.

foto: arhivă, InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA