Chris Pratt și Anna Faris au divorțat, după 8 ani de mariaj

S-au iubit, dar, în cele din urmă, s-au despărțit. După 8 ani de mariaj, un alt cuplu celebru de la Hollywood se destramă. Starul din „Gardienii Galaxiei” și actrița Anna Faris și-au spus adio pe cale juridică, lăsând în urmă mulți ani de iubire și amintiri frumoase, dar și un copil –  pe micuțul Jack Pratt, care va împlini luna aceasta 5 ani.

S-au iubit, dar s-au despărțit.

Actorul a dat vestea duminică, iar fanii săi au fost șocați. Chris Pratt și Anna Faris au anunțat că se separă în mod legal, la 8 ani de la căsătorie. Chris a dat știrea chiar pe pagina sa de Facebook:  „Cu tristețe, Anna și cu mine vă anunțăm că suntem separați din punct de vedere juridic. Am încercat din greu să remediem situația și suntem cu adevărat dezamăgiți. Fiul nostru are doi părinți care îl iubesc nespus de mult, așa că, pentru binele lui, dorim să păstrăm aceeastă situație cât se poate de privată. „

Chris, alături de Anna și de fiul Jack.

Actorul de 38 de ani a continuat declarația: „Încă ne mai iubim, ne vom prețui și vom continua să avem cel mai profund respect unul pentru celălalt.” Și fosta sa soție, Anna, 40 de ani, a dorit să ia cuvântul pe Twitter cu o declarație similară.

Cele două vedete s-au întâlnit pe platourile de filmare ale peliculei „Take Me Home Tonight” în 2007 și și-au oficializat relația un an mai târziu, culminând cu căsătoria din vara lui 2009. Au existat numeroase zvonuri în ultima vreme că există tensiuni în cuplu, iar Pratt chiar a fost văzut fără verighetă în public.

Foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA