Chris Pratt și Anna Faris fac terapie de cuplu. Își mai dau o șansă?

Când și-au anunțat divorțul acum câteva săptămâni, toată lumea a fost dezamăgită. Acum, aflăm că cei doi nu au renunțat încă, de fapt, la ideea de cuplu și că fac eforturi pentru a înțelege mai bine ce se întâmplă cu ei.

Anna și Chris fac terapie de cuplu

Au anunțat că divorțează după opt ani de mariaj, însă, la câteva săptămâni distanță de la anunț, Chris Pratt și Anna Faris au decis să facă terapie de cuplu, potrivit spuselor unui apropiat pentru revista ”Life & Style”.

Chipurile, actrița de 40 de ani și actorul din „Jurassic World” nu se grăbesc să depună actele de divorț și nici să se mute separat, căci au decis să facă terapie de cuplu pentru a vedea dacă lucrurile pot fi reparate între ei. ”Este pentru prima dată când merg la consiliere împreună și, culmea, se întâmplă după ce s-au despărțit. (…) Sunt implicați în asta. Încearcă să reducă presiunea dintre ei făcând asta departe de lumina reflectoarelor. Încă e foarte multă dragoste între ei”, spune o sursă de încredere din anturajul celor doi.

Familia lor.

O altă sursă a declarat că ajută foarte mult faptul că încă locuiesc împreună, în reședința lor din Los Angeles, alături de fiul lor Jack. Sperăm, așadar, că cei doi vor ajunge la un numitor comun și că neînțelegerile vor fi rezolvate. Totuși, n-ar fi de dorit să se repete cazul Ben Afleck – Jennifer Garner, care au amânat atât de mult decizia divorțului și care au făcut un al treilea copil doar pentru a-și salva mariajul.

Amintim că-n urmă cu câteva săptămâni actorii Chris Pratt și Anna Faris își anunțau separarea:  „Cu tristețe, Anna și cu mine vă anunțăm că ne vom separa din punct de vedere juridic. Am încercat din greu să remediem situația și suntem cu adevărat dezamăgiți. Fiul nostru are doi părinți care îl iubesc nespus de mult, așa că, pentru binele lui, dorim să păstrăm aceeastă situație cât se poate de privată. ”

foto: arhivăINAPOI LA PRIMA PAGINA