Christina Aguilera a pierdut lupta cu kilogramele. A luat-o pe urmele Jessicăi Simpson!

În urmă cu trei ani o aducea pe lume pe fiica ei și-a logodnicului Matthew Rutler, Summer Rain. Această a doua ei sarcină s-a lăsat, însă, cu mult kilograme în plus de care vedeta nu a scăpat nici acum.

Solista în vârstă de 37 de ani nu se află în cea mai bună formă fizică a ei, cu toate că-și pregătește revenirea pe piața muzicală, cu lansarea primului ei album din ultimii șase ani, unul realizat în colaborare cu Kanye West.

Cel mai probabil, numele noului ei disc este Liberation, așa cum au lasat să se înțeleagă fanii vedetei, pe rețelele sociale.

Vedeta a fost fotografiată, ieri, pe străzile din New York, înfășurată într-un trenci foarte șic, la care a asortat o pereche de sandale elegante, dar ale căror barete îi strângeau foarte tare gleznele.

După cum se poate vedea, nici silueta Christinei nu mai este la înălțimea faimei de altădată, aceasta acumulând kilograme serioase la nivelul pulpelor, posteriorului și abdomenului.

O altă victimă celebră a kilogramelor în plus este Jessica Simpson, care a fost surprinsă cu o siluetă foarte pufoasă, la plajă, în Bahamas.

Jessica Simpson

Foto. HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA