Cine e iubita lui Liviu Dragnea?

Noua parteneră a liderului PSD a stat în prim-plan la congresul partidului. Uite cu ce se ocupă Irina Tănase.

De ceva timp, Liviu Dragnea (55) trăieşte o nouă poveste de dragoste, alături de mai tânăra Irina Alexandra Tănase (25). Şi, după divorţul de Bombonica, se pare că liderul PSD e pregătit să ajungă din nou la altar împreună cu Irina, de vreme ce aceasta este logodnica omul politic din luna mai 2016. De altfel, Dragnea a şi aşezat-o pe Irina chiar în primul rând la Congresul Extraordinar al PSD de sâmbată, între primarul Capitalei, Gabriela Firea, şi ministrul de Interne, Carmen Dan.

Irina a ajuns la Sala Palatului cu puţin timp înainte de începerea reuniunii, împreună cu premierul Viorica Dăncilă, primarul Capitalei Gabriela Firea şi comisarul european Corina Creţu.

„Mi s-a părut ceva absolut normal să stea în primul rând, la Congresul PSD, din moment ce este într-o relație, de câțiva ani, cu domnul Dragnea. Se iubesc. Irina îl susține foarte mult pe domnul Dragnea în toată activitatea sa. Este normal să fie așa. Un cuplu se sudează și prin suportul profesional, nu doar prin iubire”, a spus Gabriela Firea despre relaţia celor doi.

Întrebată dacă aceasta are profil de Primă Doamnă, Firea a raspuns imediat: „De ce nu…? E o tânără care este de viitor. Noi ne-am mai întâlnit în diferite ocazii, s-a ocupat de organizarea unor evenimente caritabile sau a contribuit la organizarea acestora”.

„Domnul Dragnea nu mi-a spus dacă se căsătorește. Cred că este un subiect privat, dar dacă ne va face un astfel de anunț și ne va invita, vom onora invitația, mai ales că suntem nași de profesie”, a mai spus primarul Capitalei.

Dincolo de inelul cu diamante de pe degetul Alexandrei și de așteptatul anunț al cererii în căsătorie, iată că mulți s-au întrebat ce anume o recomandă în politică pe iubita șefului PSD.

Irina Alexandra Tănase a fost secretara lui Liviu Dragnea şi l-a însoţit pe liderul PSD de mai multe ori in Brazilia, la Fortaleza. Prima oara a ajuns acolo când avea 21 de ani, la două luni de la instalarea ei în funcţie. Înainte de a acest post, Irina Tănase a lucrat un an (2012-2013) la firma Asesoft International SA, companie controlată de Sebastian Ghiţă, pe atunci parlamentar PSD.

Întrebat dacă urmează sa facă marele anunț în fața colegilor săi, Liviu Dragnea a negat, dar a precizat că va face anunțul cât de curând. „Astăzi, nu! Cât de curând.. cât de curând! La Congres vreți să fac? Ce naiba? Am partidul în suflet, dar nu vreau să-l bag și în familie”, a declarat Liviu Dragnea. Fiul său este mai în vârstă decât iubită cu aproximativ 4 ani, iar fiica mai mică doar cu 2.

Iată ce spune şi Viorica Dăncilă despre relaţia lor: „O cunosc pe Irina, este o fată deosebită. Nu mi se pare ciudat că a venit la Congres. Aceste lucruri fac parte din viaţa de zi cu zi”.

Foto: Facebook/Octav Ganea

 INAPOI LA PRIMA PAGINA