Cine este noua iubită a lui Rowan Atkinson

Doar 65 de secunde i-a luat lui Rowan Atkinson, aka Mr. Bean, să pună capăt mariajului de 24 de ani pe care l-a avut cu Sunetra Sastry. Ce-i drept, actele de divorț au fost intentate de acum un an și jumătate, însă tocmai acum s-a pronunțat acest divorț, mult așteptat de noua iubită a lui Rowan Atkinson, actrița Louise Ford.

rowan și noua iubita
Rowan și noua iubită

Oficial, de aproape 18 luni, Rowan Atkinson trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu o femeie mult mai tânără decât el cu 28 de ani. Neoficial, cei doi au o relație de mai mult timp, debutul iubirii lor datând chiar din timpul mariajului lui Rowan cu Sunetra, femeia cu care are doi copii. De aceea, zilele acestea, pe buzele multora este întrebarea << cine este Louise Ford?>>, femeia care l-a făcut pe Rowan să-și piardă mințile la 60 de ani. Ei bine, haideți să aflăm!

Cine este noua iubită a lui Rowan Atkinson?

Louise Ford și Rowan Atkinson s-au apropiat, în 2013, pe când au jucat împreună în piesa de teatru ”Quatermaine`s Terme”, pe scena Teatrului Wyndham, din centrul Londrei. La acea vreme, Rowan era căsătorit cu Sunetra și nici prin cap nu-i trecea că va ajunge la divorț. Ei bine, mult timp n-a trecut și Rowan s-a îndrăgostit iremediabil de mai tânăra sa colegă, chiar dacă nimeni nu a bănuit nimic la acea vreme. Tocmai în februarie 2014, Rowan a anunțat că el și soția sa s-au despărțit. Imediat după acest moment, Louise și-a făcut apariția la brațul lui Rowan, alimentând zvonurile privind o relație între cei doi de dinainte de anunțul separării de Sunetra.

Louise s-a născut și a crescut în Bexleyheath, un orășel la sud-est de Londra. A urmat cursurile Universității Southampton și imediat după absolvire a fost acceptată la RADA, ”The Royal Academy of Dramatic Art, unde a fost colegă cu actrița Gemma Arterton. Faptul că a urmat cursurile RADA, Louise a reușit să apară în diferite comedii televizate, dar și la ”Edinburgh Fringe Festival”.

De-a lungul carierei sale, Louise Ford a apărut în filme precum Fast Girls (2012), Doubt on Loan (2012) and Chickens (2011).

Sursa foto: TwitterINAPOI LA PRIMA PAGINA