Cine este „războinicul” Ștefan Floroaica, cel mai atrăgător atlet de la Exatlon?

Citeste tot despre:

,

În vârstă de doar 25 de ani, Ștefan Floroaica este arma secretă din echipa Războinicilor și unul dintre cei mai buni atleți din emisiunea concurs Exatlon, transmisă pe Kanal D.

Ștefan și Vladimir

Mai mult, în ediția de ieri a emisiunii, Ștefan a concurat excelent, aducând multe puncte pentru echipa albastră și fiind parte din ștafeta învingătoare în proba de imunitate, alături de colega lui de echipă, Mariana.

Discret, timid și cu mult bun simț, concurentul originar din Pitești a cucerit mare parte din fanii show-ului, în special fane, și asta și datorită fizicului lui extraordinar, nu doar calităților lui de atlet. Surprinzător este că, în trecut, Ștefan a practicat un sport mai puțin spectaculos și popular (și asta nu doar în România): skandenberg.

În 2011, mai exact, concurentul din echipa Războinicilor a fost singurul sportiv român participant la concursul de skandenberg Belogradchik Open. Acolo, Ștefan a reușit să obțină primul său titlu la un concurs internațional: locul I la categoria 80 kg juniori, braț drept.

Altfel, Ștefan a locuit o perioadă în America, acolo unde a prins un contract de modelling, ba chiar a primit și câteva roluri scurte în filme.

„Este adevărat că a avut doar apariții scurte, însă a contat foarte mult. Din păcate, în ciuda faptului ca era extrem de apreciat de toți, în special datorită fizicului impresionant, el nu a mai putut continua în SUA. La un moment dat, a fost nevoit să își urmeze studiile în altă parte și să se axeze pe sport, devenind campion la skandenberg”, declară apropiați ai acestuia pentru WOWbiz.

Nu este foarte clar dacă Ștefan a plecat în State la studii sau cu un program work and travel pentru studenți, însă pe contul său de Facebook apar foarte multe fotografii din diferite orașe americane, dar și fotografii de modă, în care atletul arată extraordinar.INAPOI LA PRIMA PAGINA