Cine îi stă alături lui Edith Gonzalez în această perioadă dificilă? Cum arată familia ei?

În august, anul trecut, Edith Gonzalez a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer de col uterin și că a fost supusă unor intervenții chirurgicale pentru a putea fi extras țesutul canceros. Au urmat luni întregi de radiații, dar și de tratamente menite să-i întărească sistemul imunitar, pentru a avea o șansă de izbândă în fața cumplitei boli.

foto: Instagram

În tot acest timp, actrița în vârstă de 52 de ani a documentat, pe conturile de socializare, toată experiența, dându-le asigurări fanilor internauți că nu are de gând să cedeze în fața cancerului. Mereu cu zâmbetul pe buze și cu o energie debordantă, Edith le-a demonstrat tuturor că este o fire puternică și că întâmpină cu grație tot ce i se întâmplă.

Ne-am întrebat, desigur, cine anume i-a stat aproape în toată această perioadă și cine i-a dat putere de a face față atâtor tratamente invazive și dureroase la care a fost supusă în ultimele luni. Ei bine, răspunsul l-am aflat chiar din postările actriței din mediul virtual. Haideți să vedem, așadar, ce oameni i-au stat și la bine, dar și la greu actriței!

Fratele ei, Victor Manuel

Este cel care a ghidat-o în copilărie spre actorie, dar și cel care îi este aproape, în prezent, la toate evenimentele importante din viața ei. Victor Manuel este cel care a convins-o, în 1993, să accepte rolul din ”Inimă Sălbatică”, telenovelă care s-a dovedit a fi cea mai iubită din toate timpurile, Edith câștigându-și, odată cu ea, celebritatea mondială.

În prezent, Victor Manuel îi este aproape lui Edith la fiecare pas, fiind cel care, din când în când, a mai oferit câte un update despre starea de sănătate a actriței. De exemplu, în toamna anului trecut, acesta a dezvăluit că s-au îndepărtat cu succes toate țesuturile canceroase din organismul surorii sale și că perioada următoare va fi strict de recuperare. Nu știm, însă, dacă între timp  s-au mai schimbat lucrurile în cazul sănătății actriței, Edith refuzând să ofere, public, detalii despre stadiul bolii sale.

Soțul său, producătorul Lorenzo Lazo

Edith și Lorenzo Lazo s-au căsătorit în 2010, și deși n-au niciun copil împreună, micuța Constanza l-a văzut întotdeauna pe soțul mamei sale drept un tată. Lorenzo, un producător mexican, i-a stat în tot acest timp aproape soției sale, susținând-o în timpul acestor tratamente îndelungate. Pe conturile de socializare ale actriței sunt postate mai multe fotografii cu Edith și soțul ei, semn că mariajul lor este unul solid și fericit.

Fiica sa, adolescenta Constanza

În 2004, actrița filma la telenovela ”Mujer de madera” când a rămas însărcinată. În luna august a acelui an, micuța Constanza o făcea mamă pentru prima și singura dată pe Edith Gonzalez. Și deși la nașterea ei nimeni nu știa cine este tatăl, ulterior, s-a aflat că e vorba despre politicianul Santiago Creel.

Ei bine, în prezent, Constanza are 14 ani și-i face zilele mai frumoasei mamei sale. Într-un interviu recent, Edith a dezvăluit că fiica sa este la curent cu starea sa de sănătate și că o sprijină în tot acest proces.

Prietenii lui Edith Gonzalez

Contul de Instagram al actriței este animat de zecile de poze în care actrița de telenovele apare alături de prietenii ei. Deși, în toată această perioadă, a petrecut destule zile în spital, Edith a găsit timp pentru cei dragi ei, dovadă stând fotografiile alături de prietenii ei de pe rețelele de socializare.

foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA