Cine îi va crea rochia de mireasă Evei Longoria?

Viitoarea mireasă şi creatoarea de modă sunt bune prietene, aşa că era de aşteptat ca cele două să colaboreze pentru un asemenea eveniment.

Eva Longoria Juan Antonio Baston
Eva Longoria şi Juan Antonio Baston

Nunta actriţei Eva Longoria cu afaceristul Jose Antonio Baston se anunţă de pe acum a fi evenimentul anului 2016. Cel puţin, în materie de petreceri private. Şi, deşi Eva se va căsători pentru a treia oară, vrea ca momentul să fie bine evidenţiat. Aşa că şi rochia ei de mireasă trebuie să fie una memorabilă.

Pentru acest lucru, focoasa actriţă a apelat la ajutorul bunei sale prietene, Victoria Beckham (chiar cu o lună mai înainte ca să fie cerută de soţie!), care se va asigura că aceasta va străluci la ceea ce se doreşte a fi căsătoria cu noroc pentru Longoria. Fostul star Spirce Girls i-ar fi promis că îi va face o rochie din mătase.

Victoria Beckham si Eva Longoria, prietene la catarama
Victoria Beckham şi Eva Longoria sunt prietene la cataramă.

„Victoria îşi doreşte să extindă partea de business care se ocupă de crearea rochiilor de mireasă, aşadar este un vis devenit realitate pentru ea să facă acest lucru“, a declarat o sursă pentru ziarul „The Sun“.

„Ea ştia că o va face (rochia de mireasă, n.r.) înainte ca Jose să o ceară în căsătorie (pe Eva, n.r.)… Fotografiile de la nunta Evei vor fi văzute în toată lumea, aşadar va fi publicitatea perfectă. Ea speră că se va isca o isterie pentru rochiile ei de mireasă. Totuşi, nu-i va lua bani. Eva îi este prietenă şi nu e ca şi cum ea ar avea nevoie de bani“, a mai declarat sursa citată.

Eva Longoria Juan Antonio Baston Televisa
Nunta lor ar putea fi nunta anului 2016.

Eva Longoria şi Juan Antonio Baston, care este director şi preşedinte de conţinut la compania media Televisa, au o relaţie amoroasă din anul 2013.

Anterior, Eva Longoria a fost căsătorită cu actorul Tyler Christopher, din 2002 până în 2004, şi cu baschetbalistul francez Tony Parker, din 2007 până în 2011.
Foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA