Cine o va conduce la altar pe Meghan Markle? Palatul Kensington tocmai a confirmat

Cu doar o zi înainte de nunta regală a prințului Harry cu Meghan Markle și pe fondul lipsei tatălui miresei de la nuntă, toată lumea era curioasă cine va avea onoarea de o conduce pe viitoarea soție a lui Harry la altar. Erau mai multe variante, una dintre ele luând-o în considerare chiar pe mama fostei actrițe, Doria Ragland, pe prințul William în calitate de cavaler de onoare sau chiar pe logodnicul său, Harry.

Tatăl lui Meghan, Thomas Markle, va lipsi motivat de la nuntă și va rata ocazia să defileze la braț cu fiica sa îmbrăcată în mireasă, viitoarea membră a familiei regale britanice confirmând acest lucru într-un comunicat emis ieri de reprezentanții de la Kensington. „Din nefericire, tatăl meu nu va participa la nunta noastră. Mereu mi-a păsat de tatăl meu și sper că va avea parte de intimitatea și spațiul necesar pentru a se concentra pe însănătoșirea lui. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au transmis mesaje de încurajare. Eu și Harry abia așteptăm să trăim și să împărtășim momente speciale de la nunta noastră, sâmbătă.”, a declarat Meghan.

Astăzi s-a aflat cine o va conduce pe Meghan Markle la altar, nimeni altul decât prințul Charles, viitorul său socru și moștenitorul coroanei Marii Britanii. Palatul Kensington a confirmat:  „Doamna Meghan Markle i-a cerut Înălțimii sale, prințul Charles de Wales să o conducă la altar la Capela St. George în ziua nunții. Prințul are deosebita plăcere să o întâmpine pe doamna Meghan Markle în familia regală în acest fel.”

Totodată, Charles și-a exprimat entuziasmul legat de nunta fiului său cel mic, declarând reporterilor, săptămâna trecută, pe când era în Franța: „Este absolut minunat. Va fi o zi foarte specială pentru toată lumea.”

Foto: Arhiva OK!INAPOI LA PRIMA PAGINA