Cine pe cine iubește în secret peste Ocean? Ei și-au declarat dragostea pentru alte celebrități

Dacă te bucuri imediat ce vezi un mesaj sau o fotografie a vedetei tale preferate pe rețelele de socializare, ei bine, să știi că nu ești singura persoană. Chiar și celebritățile de la Hollywood au preferați sau iubesc în secret alți artiști cunoscuți. Vedetele, spre deosebire de tine, chiar au șansa să-i întâlnească pe oamenii care îi inspiră în realitate. Să vedem, așadar, cine pentru cine a făcut o pasiune și cine pe cine iubește în secret la Hollywood!

RYAN GOSLING, BRITNEY SPEARS și BRAD PITT

RYAN GOSLING, BRITNEY SPEARS și BRAD PITT

Cu mult timp înainte ca Britney și Justin Timberlake să se asorteze în haine din denim la un eveniment, colegul său din show-ul de televiziune Micky Mouse, făcuse o pasiune pentru cântăreață. Așa este, Ryan Gosling a făcut și el parte din viața lui Spears. „Britney îmi este dragă”, declara Gosling  în 2013, explicând că ea a fost fata alături de care juca baschet.

Dar, dacă ne întoarcem cu mulți ani în trecut, în 2003, și Brit își mărturisea dragostea pentru un actor celebru, Brad Pitt, în timpul unei emisiuni Total Request Live: „Cred că e foarte atragător, chiar sexy, potent!”INAPOI LA PRIMA PAGINA