Claudia Pătrășcanu a devenit mamă a doua oară!

Fericire mare în familia cântăreței Claudia Pătrășcanu! De ieri, fosta componentă a trupei Sexxy este mamă a doi copii, cel de-al doilea băiețel al artistei născându-se ieri seară.

Claudia Patrascanu
A devenit mamă a doua oară

Claudia Pătrășcanu și soțul ei, Gabi Bădălău, au devenit, marți seară, părinți a doua oară. Artista i-a dat naștere unui băiețel, perfect sănătos, pe care a decis să-l numească Nicolas Mihail.

Fericita veste a fost făcută publică de către apropiații artistei, pe conturile de socializare, aceștia grăbindu-se s-o felicite pe tânăra mămică. „La 19:25 a venit pe lume un îngeraș scump! Să ai viața lungă și fericită, Nicolas Mihail”, a scris o tânără care s-a aflat în sala de naşteri alături de Claudia Pătrăşcanu.

familie
Mai au un băiețel în vârstă de doi ani

Ulterior, și Gabi a confirmat, emoționat, faptul că a devenit tată a doua oară. ”Claudia a născut. Sunt foarte emoționat. Și ea și băiețelul sunt bine. Nașterea era programată peste o săptămână, dar a avut contracții”, a menționat soțul cântăreței.

familie-claudia-pastrascanu
Micuțul Gabriel are acum un frățior.

Amintim că Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu mai au un băiețel în vârstă de doi ani și trei luni.INAPOI LA PRIMA PAGINA