Confirmarea relației: primele poze cu Katie Holmes și Jamie Foxx îndrăgostiți

Se vorbește de mult despre o poveste de dragoste între Katie Holmes și Jamie Foxx, iar astăzi avem, în sfârșit, confirmarea indirectă. În sensul că cei doi, despre care se zvonește că formează un cuplu din anul 2013, au apărut într-un sfârșit în public împreună, în ipostaze romantice, la o plimbare pe plaja din Malibu.

Jamie Foxx și Katie Holmes
Și-au petrecut vacanța de Ziua Muncii împreună

De ce atâta secretomanie din partea a doi adulți singuri și disponibili? Din cauza lui Tom Cruise, fostul soț al lui Katie Holmes (38), care ar fi inclus o clauză în divorțul lor din 2012 prin care îi interzice acesteia să apară public alături de alt iubit timp de cinci ani. Ei bine, se pare că s-a împlinit termenul, iar Katie nu mai trebuie să se ascundă, deși clauza asta, dacă-i adevărată, este cel puțin bolnavă.

Cei doi au închiriat o casă cu vedere la Ocean

Cu alte cuvinte, Katie este liberă, în sfârșit, să iubească și să fie iubită, iar fosta soție a lui Cruise și actorul de 49 de ani asta ne arată. Cei doi au părut foarte tandri în fotografiile de paparazzi publicate în exclusivitate de DailyMail.co.uk, în care îi vedem ținându-se de mână, râzând și jucându-se cu valurile. Ca orice îndrăgostiți.

Se pare că cei doi actori au petrecut împreună mini vacanța de Ziua Muncii, care începe în primul weekend din septembrie, închiriind o casă cu vedere la Ocean și petrecând discret, departe de ochii curioșilor. Nu și de cei ai fotografilor, care i-au surprins, în sfârșit, împreună.INAPOI LA PRIMA PAGINA