Courteney Cox a renunțat la injecțiile cu botox. Cum arată acum!

A mers prea departe cu operațiile estetice și a început să arate de nerecunoscut, însă mai nou actrița vrea să fie ca înainte să își facă tot felul de îmbunătățiri la față. Prin vara lui 2015 se jura că nu va mai trece vreodată pragul unui cabinet de chirurgie estetică, însă nu s-a putut ține de cuvânt, iar toate aceste trucuri i-au distrus chipul.

A declarat că nu mai folosește botox.

Acum Courteney Cox este din nou naturală după ce tot botoxul din fața ei s-a dizolvat. După ce l-a folosit ani la rând pentru a încerca să-și mențină aspectul de tinerică fără riduri, diva de 53 de ani a dezvăluit că renunță definitiv la aceste artificii. Courteney a declarat pentru revista New Beauty că nu era mulțumită de modul în care arăta după atâtea tratamente cu injecții cu botox. „S-a dizolvat tot botoxul din fața mea. Mă simt mult mai bine acum că sunt din nou eu. Cred că arăt din nou ca persoana de dinainte de ajustări.  Lucrurile s-au schimbat. Încercam să nu arăt că îmbătrânesc, dar asta mă făcea să fiu falsă.”

Transformare majoră de-a lungul anilor.

De asemenea, actrița recunoaște că este de ajuns o injecție pentru a crea dependență și că puțin se va tranforma în mai mult. „Următorul lucru pe care îl observi este că ai deja straturi de botox. Nu îți dai seama că ai mers prea departe pentru că este un proces gradual, până când ajungi să vezi rezultatele, că nu arăți OK. Ai nevoie ca pielea să respire, ca fața să se miște, mai ales când ai un ten sensibil ca mine. Acestea nu sunt riduri, sunt linii de expresie. A trebuit să învăț să mă accept așa cum sunt și să înțeleg că injecțiile nu sunt prietenele mele.”

A realizat că operațiile estetice și injecțiile i-au distrus fața. ( așa arăta prin luna martie)

Prin 2015 recunoștea că folosește botox în excces și că face totul pentru a arăta bine, mai ales pentru iubitul său tinerel, dar și pentru a face față presiunii uriașe de la Hollywood: „Mi-am injectat Botox în trecut, însă n-o să mai fac asta. Johnny (McDaid) nu se dă în vânt după un look de Hollywood, așa că nu mă simt presată să arăta ca la 20 de ani pentru el.”

Așa arată actrița fără machiaj.

A apelat la bisturiu și la injecții pentru a-și păstra tinerețea, totuși s-a săturat de fața sa împietrită și lipsită de expresie, rezultator dezastruos al exccesului de botox. Și gândul că tinerețea piere a înspăimântat-o și a determinat-o să devină fana acestor măsuri drastice: „Să îmbătrânești nu e un lucru ușor, însă mi-am învățat lecțiile. Câteodată te străduiești atât de tare și apoi, când te uiți la fotografiile cu tine, realizezi că arătai oribil. Am făcut câteva lucruri pe care le regret, însă din fericire lucrurile acestea dispar ulterior.”

Foto. Getty, Arhiva OKINAPOI LA PRIMA PAGINA