Courtney Love s-a împăcat cu fiica sa. Uite cum au apărut la un eveniment!

Timp de mulți ani, cele două nu și-au vorbit deloc. Iar acum, se pare că au găsit o cale de împăcare, căci au apărut împreună, zâmbitoare, la un eveniment din Londra.

Cei prezenți la evenimentul ”Woman in Creativity”, organizat în Londra, au avut o surpriză de proporții. Courtney Love (51), invitatul de onoare al serii, și-a făcut apariția la acest eveniment alături de celebra sa fiica, Frances Bean Cobain, marcând astfel o primă apariție publică, după foarte mulți ani în care cele două au avut o relație încordată.

courtney

Așadar, s-au împăcat. Cum, nu știm, însă e clar că relația lor a ajuns pe un făgaș normal, dat fiind faptul că Frances și-a însoțit mama la acest eveniment, la care trebuie să susțină un discurs.

Mai mult de atât, cele două au pozat chiar și la panoul evenimentului, semn că nu vor să ascundă faptul că și-au reluat relația și că, acum,  se-nțeleg mai bine ca oricând.

Pentru acest eveniment, Courney a îmbrăcat o bluză din dantelă, bej, și o fustă conică, neagră, în timp ce fiica sa, Frances (23) a optat pentru o cămașă albă și o pereche de colanți negri.

Sursa foto: captură TwitterINAPOI LA PRIMA PAGINA