Covorul roșu versus realitate. Evoluția Maisiei Williams din „Game of Thrones”

A debutat în industria cinematografică în 2011 cu rolul lui Arya Stark din îndrăgitul serial de la HBO, „Game Of Thrones”. Pe atunci era doar o fetiță firavă de 14 ani, la început de drum, cu o față de copil nevinovat și așa a rămas și în memoria multora dintre fanii serialului. Între timp, Maisie Williams s-a transformat într-o domnișoară în toată regula, iar evoluția sa de-a lungul anilor a fost una impresionantă.

De la fetița de 14 ani, la o adevărată femeie de aproape 20 de ani.

Cu toții au fost șocați să o vadă cu iubitul de mână, asta pentru că probabil au rămas cu aceeași imagine a ei din primul sezon al serialului. Maisie a evoluat frumos, dar nu și-a făcut schimbări radicale în ceea ce privește părul, cât despre machiaj, mereu a apelat la ceva natural care să-i sublinieze trăsăturile feței. Acum că avem fotografiile recente cu ea, aranjată pe covorul roșu, haideți să vedem cum arată frumoasa șatenă la aproape 20 de ani, într-o zi normală din viața sa, fără dichis și un look îndeaproape studiat de un stilist.

Covorul roșu versus Game of Thrones.

În prezent, se bucură de o pauză de la filmările celei de-a șaptea serii „Game of Thrones”, care va apărea spre sfârșitul acestui an. Așa că Maisie a fost fotografiată zilele trecute în Londra, îmbrăcată sport și fără pic de machiaj. Diferența dintre aparițiile țiplă, de pe la evenimente, și o zi obișnuită la plimbare, este una destul de sesizabilă.

Diferența între imaginea de la evenimente și cea din viața de zi cu zi.

Dacă în rochii de seara, cu părul aranjat și cu machiaj își arată vârsta, în colanți de alergat, tricou și încălțări sport este copia fidelă a personajului Arya Stark.

Foto: Getty Images, Captură DailyMail.co.uk, InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA