Cristian Boureanu și Laura Dincă: „I-am dat buletinul, a înghițit în sec și a continuat relația cu mine.“

După trei ani de idilă, fostul om politic și „viitoarea doamnă Boureanu“ au decis să ne ofere, în exclusivitate, primul lor interviu împreună.

Pe el îl cunoaște o țară-ntreagă. După o carieră politică de top, două mariaje eșuate (cu Valentina Pelinel și Irina Boureanu, împreună cu care o are pe fiica Ioana – 17), fostul deputat ține, mai nou, prima pagină a ziarelor cu evenimentele din viața sa privată. Fie că a fost vorba despre mediatizatul incident cu niște polițiști rutieri, care l-a trimis după gratii timp de două luni, sau neînțelegerile, la fel de violente și de publice, dintre el și fiica sa adolescentă. A, și să nu uităm de relația lui controversată cu o blondă cu aproape 25 de ani mai tânără decât el! Este vorba despre Laura Dincă, o constănțeancă superbă, care nu agreează asemănarea cu Pelinel și nici notorietatea partenerului ei, dar de-abia așteaptă să devină soția lui Cristian Boureanu și să se bucure de succesul brandului fashion, Infinity F, pe care-l lansează împreună cât de curând.

Sunteți frumoși împreună, încă puțin și împliniți trei ani de relație…
Laura Am împlinit deja!
Cristian Pe 10 ianuarie.
Dar știți că nu toată lumea vă dădea mulți ani împreună. Sunteți conștienți de prejudecățile oamenilor legate de voi doi, nu?
Laura Suntem, dar nu le-am crezut. Am crezut în relația noastră încă de când l-am cunoscut.
Cristi, e adevărat că v-ați cunoscut pe internet?
Cristian Ne-am cunoscut pe Facebook, ne știam…
Ce anume știaţi unul despre celălalt?
Laura Eu nu știam nimic despre el la început.
Cristian Credea că sunt ziarist. (râde)
Laura Nu știam nimic despre cariera lui politică, pentru că nu mă uitam la televizor. L-am cunoscut online când am primit un mesaj de „La mulți ani!“, de ziua mea.
Și tu, Cristi, ce știai despre ea?
Cristian Nu multe. Am văzut, din poze, că schiază, înoată, patinează, că de frumoasă se vedea că e frumoasă… Și, mai în glumă, mai în serios, i-am spus, în dimineața de 10 ianuarie, că ajung repede la Constanța, unde locuia ea…
Laura Eu am crezut că glumește.
Cristian Nici nu se dezmeticise bine din somn și eu am apărut acasă la ea.
Și chiar v-ați mutat împreună după numai două săptămâni?
Până într-o lună, să zicem. Am întâmpinat și niște greutăți. În primul rând, am întrebat-o dacă avea 18 ani. I-am cerut și buletinul. Și avea. Pentru că mă speriasem, era în clasa a XI-a.
Laura I-am dat buletinul, a înghițit în sec și a continuat relația cu mine. În primul weekend petrecut la Constanța, mi-a zis că simte ceva pentru mine.
Cristian După o săptămână, mi-am dat seama de asta, iar eu sunt foarte direct și relaxat și i-am spus. Deși era complicat, era clasa a XI-a… Plus mutarea la București, cu școală, cu tot…
Laura A fost un șoc!INAPOI LA PRIMA PAGINA