Cristina ICH a fost la Monaco Grand Prix. Cum i s-a părut experiența?

Citeste tot despre:

, ,

Cum ar fi dacă ai deschide ochii și ți-ai dat seama că nu a fost un vis frumos, ci pură realitate. Cu gândul acesta m-am trezit în prima dimineață de la Monaco.

IQOS mi-a adresat o provocare – #challengeyourimagination. Am acceptat-o pentru că, într-un fel, asta mă definește – să descopăr, pas cu pas, ceea ce mintea noastră, uneori, nu poate percepe. Așa am ajuns la Monaco Grand Prix, unul dintre cele mai urmărite circuite de Formula 1 din lume. Știam de existența lui, știam de Schumaher, văzusem câteva momente care au rămas memorabile pentru circuit, însă cam atât. Ce vreau să rețineți este că nu credeam că voi ajunge să iubesc atât de mult mașinile, mai ales unele de raliu.

La Monaco Grand Prix înveți și vezi cum arată o adevărată competiție. Vezi oameni determinați și pasionați, vezi o familie, mai mult decât o echipă, care nu se axează în mod direct pe câștig, ci pe performanța care duce la câștig. Cam asta este echipa Ferrari, cea care este prezentă la Monaco Grand Prix încă de la începutul circuitului și care a reușit să se mențină în top chiar și cu trecerea anilor, tocmai din considerentele enumerate mai sus.

Probabil că înțelegeți că experiența de la Monaco Grand Prix a fost una unică pe care mi-o voi aminti și povesti ori de câte ori voi avea ocazia.

Cele trei zile petrecute la Monaco alături de IQOS și alți colegi nu s-au rezumat doar la Monaco Grand Prix și Formula 1, ci și la tehnologie și modul în care aceasta poate schimba lumea. E drept, lucrurilea astea se știu de câteva decade, însă eu, personal, nu am avut ocazia să intru în suburbiile acesteia.

Am ajuns pe yacht-ul celor de la IQOS – ancorat în portul de lângă Monaco Grand Prix – acolo unde era laborator de cercetare în miniatură. Nu vreau să povestesc despre cum a fost acolo, despre ce am văzut și despre materiale sau ustensile. Ce vreau să vă spun e că am văzut zece ani de cercetare concentrate pe crearea unui singur produs, care va transforma viitorul într-unul fără fum.

Închei prin a vă mai spune un singu lucru: #challengeyourimagination ar trebui să fie motto-ul mai multor oameni. Poate că nu toți vom ajunge la Monaco Grand Prix, dar, cu siguranță, lumea va căpăta alte nuanțe.INAPOI LA PRIMA PAGINA