Cristina Spătar: „M-am gândit să divorțez“

Artista a vorbit în emisiunea lui Teo despre relația cu soțul ei.

Cristina Spatar Teo Show

Cristina Spătar trece, de câteva luni bune, printr-un mare impas în mariajul ei, dar e o femeie puternică, care nu se grăbește să ia decizii la supărare. Între timp, până se clarifică situația între ea și soțul ei, artista și-a refăcut și bustul, apelând la implanturi noi de silicon.

„Nu mi-am anunțat soțul că mă duc să mă operez. N-am spus nimănui, cred că soacra mea știa. Dar el a fost mereu de acord cu tot ce am făcut eu“, a spus Cristina Spătar despre decizia ei de a-și reînnoi implanturile.

Cât privește faptul că ar avea datorii, Cristina Spătar a spus că: „Datorii nu am, sincer, ca să lămurim lucrurile, dar e loc de mai bine. Adică eu îmi doresc să câștig bani, să merg să cânt la petreceri, ca toată lumea. Asta am făcut și asta fac în continuare“.

„Eu mă simt o femeie faină, puternică și am treabă de făcut, am doi copii copii frumoși. Nu mă simt o victimă. Ca mine sunt foarte multe femei în România care poate au trecut prin ce am trecut și eu cu ceva timp în urmă“, crede ea.

„Le sfătuiesc pe femei să mai stea puțin. Să stea, să mediteze bine, să gândească bine lucrurile înainte de a lua o decizie. Fiecare își știe viața, și familia, și situația. Eu am stat și voi mai sta. Am avut momente în care m-am gândit să divorțez și am spus: «Gata». Dar doar pentru cinci minute, pentru că au venit cei mici și mi-au zburat gândurile în altă parte“, a spus Cristina Spătar la „Teo Show“.

13015139_1739214282968994_652121778079483376_n

„E mai greu, pentru că situația este publică. Dar suntem oameni, trebuie să toleram, să înțelegem anumite situații, să nu luăm decizii pripite. Eu primesc tot felul de sfaturi de la femei care au depășit de mult vârsta mea și care mă roagă să nu plec, să mai aștept. Așa că preocupată de copii, de muzică și de ceea ce mi se întâmplă, că am foarte multe propuneri și contracte, lucrurile par mult mai frumoase, mai simple și mai ușor de depășit“, a declarat artista la Kanal D.

„Nu mai cred că există cuplu care să nu fi trecut prin lucruri delicate. Până acum credeam, dar acum nu mai cred. Probabil că fiecare cuplu are, la un moment dat, niște suișuri și niște coborâșuri. Și fiecare alege dacă să rămână împreună sau dacă o să se despartă. La noi nu știu cum o să fie. Dar, în momentul de față, știu că e liniște și pace. Sper să fie bine pe viitor. E tot ce îmi doresc.“INAPOI LA PRIMA PAGINA