Cu cine a venit Ryan Gosling în locul Evei Mendes la Oscar!?

Unii dintre noi chiar am sperat că Ryan Gosling și Eva Mendes vor sparge gheața la această ediție a premiilor Oscar și că se vor prezenta împreună, pe covorul roșu.

onstage during the 89th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on February 26, 2017 in Hollywood, California.
Ryan a venit însoțit de o femeie a cărei identitate nu era cunoscută de nimeni. Toți s-au întrebat unde e Eva.

N-a fost, însă, să fie așa cum ne-am dorit! Eva a fost de nevăzut, iar frumușelul Ryan Gosling a sosit la brațul altei femeie. A fost și aceasta o surpriză, mai ales că nimeni nu-i cunoștea identitatea femeii voluptoase care părea destul de apropiată de celebrul actor, care, anul acesta, se afla în calitate de nominalizat la Oscar.

Între timp, însă, misterul a fost deslușit, iar fanii pot răsufla ușurați să afle că femeia nu are nicio legătură amoroasă cu actorul și că Eva este în continuare femeia ”vieții lui”. Respectiva femeia este… sora actorului mai mare, Mandi Gosling. Iar Eva a rămas, cel mai probabil, să aibă grijă de cele două fetițe ale cuplului.

HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 26: Actor Ryan Gosling (L) and Mandi Gosling embrace during the 89th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on February 26, 2017 in Hollywood, California.  (Photo by Kevin Winter/Getty Images)
A venit însoțit de sora sa, Mandi Gosling.

Amintim că nu e prima oară când Ryan (36) vine însoțit de sora sa la evenimente de covorul roșu, ei fiind văzuți împreună și la Gotham Awards, în 2006, și la Screen Actor Guild Awards, în 2008.

Și Ryan Gosling n-a fost singurul star de la Oscaruri care a venit însoțit de o rudă. Și Emma Stone l-a avut aproape pe fratele ei Spencer când a ridicat trofeul pentru cea mai bună actriță în rol principal, la fel cum și Dev Patel, nominalizatul la categoria ”cel mai bun actor în rol secundar”, a venit la braț cu mama sa.

Continuăm să sperăm, așadar, că într-o zi, Eva și Ryan vor decide să apară în fața tuturor fericiți și împreună.

foto: GettyINAPOI LA PRIMA PAGINA