Cu cine se iubește Marc Anthony după al 4-lea divorț?

Se pare că cel de-al patrulea divorț nu l-a descurajat deloc! Noi am fi zis că nu are noroc în dragoste, el spune că vrea să-și trăiască viața din plin și că nu contează nimic altceva.

LAS VEGAS, NV - NOVEMBER 17:  Recording artist Marc Anthony attends The 17th Annual Latin Grammy Awards at T-Mobile Arena on November 17, 2016 in Las Vegas, Nevada.  (Photo by Christopher Polk/Getty Images for LARAS)
Marc a divorțat, luni, pentru a patra oară.

Luni, s-a pronunțat cel de-al patrulea divorț al cântărețului, iar Marc nu pierde vremea deloc! Potrivit TMZ, Marc Anthony a și dat-o uitării pe soția nr. 4, aka modelul Shannon de Lima, căci deja a întâlnit un alt model, în vârtă de 21 de ani, de care s-a ”îndrăgostit nebunește”.

model
Ea e Mariana, modelul cu care artistul se iubește în prezent.

Modelul în cauză ar fi Mariana Downing, cu care artistul are deja o relație de câteva luni. Chipurile, cei doi s-ar fi cunoscut la o petrecere, iar de atunci lucrurile au mers ca și unse între ei.

3D48D58E00000578-0-image-a-32_1487239135846
Potrivit unor surse, Mariana și Marc sunt împreună de câteva luni

Și să nu credeți că sunt doar zvonuri! Pe contul de Instagram al modelului de 21 de ani au apărut niște fotografii care ne-o arată pe aceasta fix în locurile în care artistul a concertat în ultima vreme. În plus, surse din anturajul artistului spun că Marc și Mariana au fost, de curând, într-o vacanță în Caraibe. Din păcate, informațiile n-au fost confirmate încă, reprezentantul artistului refuzând să comenteze pe marginea acestui subiect.

15th Annual Latin GRAMMY Awards at the MGM Grand Garden Arena - Arrivals Featuring: Marc Anthony,Shannon De Lima Where: Las Vegas, Nevada, United States When: 20 Nov 2014 Credit: DJDM/WENN.com
Marc și nevasta nr. 4, de care a divorțat luni.

Amintim că pe 16 decembrie, Marc a depus actele de divorț, precizând că mariajul cu Shannon de Lima este ”indiscutabil încheiat”. Anterior, Marc a fost căsătorit cu Jennifer Lopez, Dayanara Torres și Maria Von Ritchie Lopez.

foto: instagram, arhivă OK!INAPOI LA PRIMA PAGINA