Cum a fost la baby shower-ul extravagant al lui Beyonce

Mai are puțin până când va da naștere gemenilor, iar Beyonce se pregătește intens pentru întâmpinarea noilor membrii ai familiei. În weekend, ca orice divă care se respectă, și-a invitat toate prietenele, împreună cu copiii acestora la baby shower, petrecerea de dinaintea nașterii unui copil, mult mai importantă la americani ca botezul. Și artista nu putea să rateze șansa de a-și etala pentru ultima oară burta de gravidă în ultimul trimestru, într-o ținută extravagantă, așa cum de altfel ne-a și obișnuit.

Beyonce și-a pictat burta cu henna.

Beyoncé și soțul său Jay Z au organizat o petrecere de zile mari sâmbătă, 20 mai, la reședința familiei Carter din Beverly Hills. Cântăreața de 35 de ani s-a bucurat de petrecerea așa-numită „Carter Push Party” la care, printre alții au participat Jay Z, fiica lor de 5 ani, Blue Ivy, sora cântăreței, tenismena Serena Williams, prezentatoarea TV La La Anthony și fostele colege de la Destiny’s Child, Kelly Rowland și Michelle Williams.

Fun fun fun❤️ Angie, Serena, lala, Vanessa Kelly, Lorraine❤️

A post shared by Tina Knowles (@mstinalawson) on

Și mama lui Beyonce, Tina Knowles Lawson, a fost prezentă la unul dintre cele mai importante momente din viața fiicei sale și a distribuit pe contul său de Instagram imagini live de la petrecere, un video în care am putut vedea mai mulți oaspeți, toți îmbrăcați în rochii colorate, boho chic.

All theses beautiful ladies at The Carter Push party! ❤️❤️

A post shared by Tina Knowles (@mstinalawson) on

Beyonce a avut o ținută nonconformistă, cu burta la vedere și o enormă coroniță pe cap, exact așa cum ne-a surprins și la premiile Grammy, prima sa apariție oficială gravidă. Mamele s-au distrat într-un cadru foarte colorat, cu muzică bună, iar Beyonce a dansat alături de soțul său, distribuind pe Instagram mai multe fotografii în ținuta extravagantă, cu desene de henna. A ales să-și decoreze abdomenul cu un tatuaj temporar sofisticat. Evenimentul a avut loc în aer liber, într-o zonă foarte primitoare, relaxantă, decorată cu perne colorate și covorașe cu model. Bey a fost din nou ca o regină încoronată cu flori, fiind, bineînțeles, în centrul atenției, cu burta sa mare înconjurată de toți copiii de la petrecere.

Colegele de la Destiny’s Child au sosit și ele la petrecere, Kelly venind împreună cu fiul său de doi ani, Titan, în timp ce Michelle a venit singură, invitatele purtând ținute boho chic foarte colorate.

Foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA