Cum a reușit Irina Shayk să slăbească? Adevărul din spatele primei fotografii după naștere!

Când Irina a postat, ieri, acea fotografie în costum de baie, toată lumea s-a întrebat cum a reușit modelul să slăbească atât de mult, într-un timp atât de scurt. Ei bine, niște apropiați de-ai Irinei Shayk au povestit totul cu lux de amănunte.

Așa arată Irina, la aproape o lună de la nașterea fetiței sale

În primul rând, să facem recapitulare! Acum aproape o lună, Irina devenea mamă pentru prima oară, iar ieri deja posta prima fotografie în costum de baie, etalând un corp perfect sculptat, fără niciun kilogram în plus, deși pe timpul sarcinii luase în greutate destul de mult. Care e secretul?

Ei bine, e de precizat faptul că modelul a pierdut aproape toate kilogramele acumulate pe timpul sarcinii, chiar la naștere. ”Când Irina a născut-o pe fetița ei, a pierdut aproape toate acea greutate nedorită. Are gene bune”, spune un apropiat de-al modelului.

Apoi, secretul ar fi constat într-un program tiranic, pe care Irina a început să-l urmeze la doar o săptămână după ce a născut. ”A făcut un mix de cardio, ridicări cu greutăți și mănâncă foarte ”curat”. Stă departe de toate mâncărurile grase”, mai dezvăluie acel apropiat.

Și-a recăpătat imediat silueta!

Dar, stați liniștiți, deși este dedicată acestui program de recăpătare al siluetei, Irina nu-și neglijează copilul. Se pare că modelul este îndrăgostit lulea de micuța Lea de Seine, așa cum este, de fapt, și tatăl micuței, actorul Bradley Cooper. ”Este o mamă iubitoare și grijulie. Este în culmea fericirii. Nu-și poate lua ochii de la micuță. Iar Bradley filmează acum, însă își face timp pentru copilul lui. Este îndrăgostit. Amândoi sunt foarte protectori cu copilul lui și nu-i lasă decât pe membrii familiilor și prietenii apropiați s-o vadă.”, mai spune respectiva sursă.

Cât despre cine se ocupă îndeaproape de nevoile micuței, dar și cine îi dă o mână de ajutor Irinei, acest apropiat a declarat că familia Irinei este cea care îi stă la dispoziției modelului. Plus că partenera lui Bradley are o menajeră, care s-o ajute cu toate treburile casei.

foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA