Cum arată actrița Katherine Heigl la un an de la naștere. S-a apucat serios de slăbit

Citeste tot despre:

,

Cunoscută actriță din „Anatomia lui Grey” a reușit să devină mamă pentru prima dată pe cale naturală acum un an și 3 luni, familia sa fiind extaziată de venirea pe lume a micuțului Joshua Bishop. Și-a purtat bebelușul în pântec timp de 9 luni și a trecut prin momente de suspans la naștere pentru că fiul său avea probleme respiratorii. Ea și soțul său, Josh Kelley, și-au dorit foarte mult un copil și, ce nu face o mamă pentru a-și îndeplini visul?

Actrița s-a pus serios pe slăbit pentru a-și recupera silueta de odinioară.

Trupul său a suferit transformări, ca în cazul oricărei gravide, iar acum, la mai bine de un an de când a născut, Katherine Heigl  s-a afișat la plajă, în costum de baie. Nu este un secret pentru nimeni că i-a fost foarte greu să revină cât de cât la forma inițială după de a născut, așa cum declara pe contul său de Instagram. Cu toate acestea, actrița nu se teme să-și etaleze trupul la soare, în costum de baie, chiar dacă nu este în cea mai bună formă fizică.

Alături de cele două fiice adoptive.

Vedeta a fost fotografiată pe o plajă din Cabo San Lucas, Mexic, în timp ce se bucura de vremea frumoasă alături de membrii familiei. Și-a petrecut weekendul la soare, iar în pozele cu ea apar și cele două fete adoptate, Nancy (9) și Adalaide (5), dar și cântărețul Josh Kelley, mezinul familiei lipsind din peisaj.

Actrița cunoscută pentru rolul său în pielea personajului Isobel „Izzie” părea relaxată și cu zâmbetul pe buze, ținându-le de mână pe fetele sale. Micuțele erau adorabile în costume de baie dintr-o singură piesă, cu volane și imprimeu cu flori și fructe.

Așa arăta în timpul sarcinii.

Actrița mai are câteva kilograme de dat jos, iar celulita încă i se poate vedea pe picioare. Chiar dacă este departe de perfecțiunea impusă la Hollywood, se simte bine în pielea ei și asta este tot ceea ce contează. Katherine a recunoscut recent că vacanța sa pe plajele însorite a motivat-o să piardă în greutate: „Merg într-o vacanță însorită, am un nou proiect pentru care încep să filmez în aprilie și dorința profundă de a mă simți în formă, puternică și sexy m-a motivat în ultimele două luni să pierd câteva kilograme pe care le-am dobândit în timpul sarcinii cu fiul meu. Vreau să îmi redobândesc mușchii care sunt îngropați uneva sub această burtă”, a scris ea pe Instagram în luna februarie.

Alături de copiii ei.

Foto: HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA