Cum arată acum excentrica Miley Cyrus?

Știm cu toții cât de ”pestriță” era, odinioară, Miley Cyrus pe când apărea la evenimente oficiale. Stilul vestimentar al cântăreței era atât de excentric încât nu era dată în care apariția ei să nu țină primele pagini ale publicațiilor.

La MTV Video Music Awards – 30 Aug 2015

Ei bine, veți fi surprinși să aflați că-n ultima perioadă cântăreața a avut numai apariții ”cuminți”. E drept, în ultima vreme, nici nu prea a apărut la evenimente oficiale, însă la cele la care s-a prezentat a purtat ținute dintre cele mai convenționale. Cărui fapt se datorează această schimbare?

17 octombrie 2015 -Miley obișnuia să poarte astfel de ținute la evenimente

Tindem să credem că Liam Hemsworth este cel care poartă mare parte din ”vină”. De când s-a împăcat cu celebrul actor, Miley poartă ținute mult mai feminine și chiar convenționale, am zice noi.

Decembrie 2015, în timpul unui concert

Paparazzi o surprind în ultima vreme pe Miley, departe de agitația de la Hollywood, acompaniată mai mereu de familia sa și purtând outfituri simple și look-uri cât mai „curate”. Ce spuneți, o prinde bine această schimbare?

În prezent, Miley Cyrus este adepta unor outfituri mult mai convenționale

Vorbind despre pauza pe care Miley și Liam au luat-o acum câțiva ani, artista declara: „Simțeam nevoia să mă schimb și să faci astfel de schimbări împreună cu cineva care nu vede lucrurile la fel, este foarte greu. Vine un moment în care simți că nu îl mai recunoști pe cel de lângă tine. A trebuit să ne reîndrăgostim unul de celălalt“.

Miley Cyrus a renunțat să mai poarte ținute scandaloase

foto: Splash / HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA