Cum arată al treilea băiețel al lui Megan Fox?

Pe 4 august, anul acesta, venea pe lume micuțul Journey River Green, cel de-al treilea copil al lui Megan Fox și-al soțului ei, Brian Austin Green.

megan-fox
El e Journey, al treilea băiețel al cuplului

Dacă pe Bodhi (2 ani) și pe Noah (3 ani) îi știm, micuțul Journey a fost ținut ascuns până acum. Ei bine, așteptarea a luat sfârșit, iar curiozitatea ne-a fost satisfacută, ieri, când Megan Fox a postat pe contul ei de Instagram o imagine cu mezinul familiei.

Și trebuie să recunoaștem că Journey este la fel de frumușel precum frățiorii lui. Cu ochii albaștri și buze cărnoase, micuțul pare copia fidelă a mamei sale.

După cum era de așteptat, fanii au primit cu mare entuziasm prima fotografie cu micuțul Journey, răsplătind-o pe Megan cu mii de comentarii și sute de mii de like-uri.

copii-megan-fox
Noah și Bodhi

Amintim că noi am aflat despre venirea pe lume a celui de-al treilea copil al cuplului în luna aprilie, pe când Megan s-a prezentat la Cinema Con. Pe atunci, se știa că Megan și Brian Austin Green sunt separați și că urmează să divorțeze. Din fericire, venirea pe lume a lui Journey i-a făcut pe cei doi să-și mai dea o șansă.

foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA