Cum arată cele cinci fete ale lui Bruce Willis? Fotografie rară cu mezinele actorului!

Citeste tot despre:

,

Dacă pe cele mai mari dintre ele, adică pe Rumer, Tallulah și Scout, le știm deja, pe celelalte două mici, Evelyn (3) și Mabel (5), nu le cunoaștem, căci actorul și soția sa, Emma Willis, au încercat să le țină cât mai departe de lumina reflectoarelor.

Fiicele cele mari ale actorului, provenite din mariajul cu Demi Moore.

Rumer, Tallulah și Scout sunt fiicele actorului din mariajul cu Demi Moore. Pe acestea trei le cunoașten destul de bine dat fiind faptul că Bruce (62) și Demi s-au prezentat de multe ori alături de cele trei fiice pe covorul roșu, ba unele dintre ele au apărut și-n filmele părinților lor.

Cele două mezine ale actorului, însă, provenite din mariajul cu Emma Willis, sunt total necunoscute publicului larg. Ei bine, de Crăciun, Bruce a postat câteva fotografii rare din sânul familiei sale, în care se regăsesc și micuțele Evelyn (3) și Mabel (5).

Fiicele cele mici ale actorului, cu cea de-a doua soție.

Într-una din imagini, cele două fetițe apar în fața bradului de Crăciun, alături de părinții lor. Îmbrăcate în rochițe elegante și diafane, Evelyn și Mabel sunt două fetițe frumoase și cochete, asemenea surorilor lor mai mari.INAPOI LA PRIMA PAGINA