Cum arată diamantul cu care a fost cerută în căsătorie Serena Williams

Serena Williams a dat lovitura. Și nu ne referim la câștigarea vreunui turneu de tenis, ci a inimii lui Alexis Ohanian (33), cunoscut investitor american și fondator al site-ului de discuții Reddit.

serena-2a-a
Serena și Alexis

Și chiar de Reddit s-a folosit jucătoarea de tenis de 35 de ani pentru a împărtăți cu fanii ei fericirea ei, dar și pentru a le arăta diamantul impresionant cu care a fost cerută în căsătorie.

Serena și logodnicul ei apar foarte fericiți împreună, fotografiați la o ieșire în oraș, iar Serena își ține mâna stângă pe pieptul afaceristului, astfel încât să se poată vedea inelul de logodnă în toată splendoarea lui.

serena-3a-a
Sportiva, afișând inelul impresionant

Cei doi și-au anunțat logodna la sfârșitul lunii decembrie, după câteva luni de relație, una destul de discretă, căci puțini știau că Serena se vede cu Ohanian. Cei doi se cunosc de doi ani, dar formează un cuplu de toamna trecută.

Chiar Serena este cea care a dat vestea pe contul ei de Reddit, într-o manieră foarte romantică: scriind o poezie lângă o fotografie animată cu ea și cu Alexis, în care ultimul apare îngenunchind cu un diamant în fața sportivei.INAPOI LA PRIMA PAGINA