Cum arată familia care a abandonat-o pe Sinead O’Connor? Vezi cine i-a sărit în ajutor!

După ce, cu o zi în urmă, cântăreața irlandeză Sinead O’Connor, autoarea hitului „Nothing Compares 2 U”, a postat un video îngrijorător, în care cerea ajutor și mărturisea că are gânduri suicidare, o vedetă a luat atitudine.

Captură din clipul postat de artistă pe Facebook

O atitudine postată online, dar tot e mai bine decât nimic. Cântăreața britanică Annie Lennox, căci despre ea este vorba, a scris, ieri, pe Facebook un mesaj prin care s-a arătat îngrijorată pentru sănătatea colegei sale de scenă și de generație.

„Am văzut acel strigăt de ajutor al lui Sinead O’Connor, dintr-unn motel din New Jersey, în care spunea că nu are pe nimeni care s-o ajute, cu excepția unui psihiatru și-a unui doctor. Am înțeles că Sinead are probleme mentale serioase, dar pare a fi complet izolată și sunt îngrijorată pentru siguranța ei. Nu există prieteni apropiați sau membri ai familiei care ar putea fi alături de ea, să o susțină în astfel de momente? Este groaznic s-o vezi într-o astfel de stare.”

Sinead O’Connor, care a fost căsătorită de patru ori și are patru copii și un nepot, a fost diagnosticată încă de acum zece ani cu tulburare bipolară și se luptă de câțiva ani buni și cu depresia și stresul post traumatic.

„Ştiu că sunt alte milioane de persoane pe lumea asta care suferă, la fel ca mine, dar nu au aceleaşi resurse ca mine. Dintr-o dată, toţi oamenii care ar trebui să te iubească şi să aibă grijă de tine, te tratează ca dracu. Dacă era după mine, eram moartă deja, mă duceam după mama, pentru că am mers singură prin lume timp de doi ani drept pedeapsă pentru că sunt bolnavă mintal şi fiind furioasă că nimeni nu are grijă de mine“, a declarat Sinead în clipul postat pe contul ei de Facebook, în care s-a plâns că locuiește singură într-un model ieftin din New Jersey.

Alături de fiii cei mici, Shane (13) și Yeshua (10)
Alături de fiul Jake Reynolds (30), singurul provenit dintr-un mariaj al artistei
Sinead are și o fiică, Roisin Waters, de 21 de ani

Între timp, luni, pe pagina de Facebook a artistei de 50 de ani a apărut o postare în care un reprezentant al acesteia i-a asigurat pe toți că Sinead este în siguranță, nu are tendințe sinucigașe și primește cel mai bun ajutor posibil.

Așa să fie oare?

Foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA