Cum arată familia lui Celine Dion? Uite cât de mult au crescut gemenii artistei!

Citeste tot despre:

, , ,

Îndrăgita artistă ne-a dat rara ocazie să intrăm în familia ei. Ieri, Celine Dion a sărbătorit-o pe mama sa, Theresa, motiv pentru care a postat pe rețelele de socializare un prim cadrul familial.

Mama artistei a împlinit 90 de ani

Fanii artistei au avut o adevărată surpriză, ieri! Cântăreața a postat pe contul ei de Instagram o imagine surprisă la aniversarea de 90 de ani a mamei sale. ”Ce privilegiu e pentru noi să te mai avem în preajmă! La mulți ani, mamă! Te iubim!”, a fost mesajul plin de dragoste care a însoțit inedita fotografie.

În imaginea repectivă, mama solistei apare înconjurată de toți copiii săi, nepoți și alte rude apropiate. O familie numeroasă, după cum știm, dat fiind faptul că Celine Dion a fost la  naștere cel de-al 14-lea copil al Theresei. Între timp, însă, unii dintre ei și-au pierdut viața…

Întreaga familie a solistei

În fine, cert e că ne bucurăm s-o vedem pe Celine Dion în sânul familiei sale, fericită și împlinită. Și ne mai bucurăm să-i vedem pe gemenii Eddy și Nelson, acum în vârstă de șase ani și jumătate, dar și pe adolescentul René-Charles Angelil (16 ani).

foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA