Cum arată fiica lui Kurt Cobain? Frances Bean Cobain, apariție rară la petrecerea Emmy!

O apariție surprinzătoare la petrecerea premiilor Emmy a fost cea a lui Frances Bean, singurul copil al regretatului rocker al trupei Nirvana și al lui Courtney Love.

Frances Bean, singura fiică a lui Kurt Cobain, la petrecerea Emmy
Frances Bean, singura fiică a lui Kurt Cobain, la petrecerea Emmy

Fata de 23 de ani, care a trecut printr-o copilărie marcată de drame de familie de când s-a născut, a apărut, cum ne-am fi așteptat, într-o ținută all black, de inspirație gotică, însă nu neglijentă, ci foarte subtil pusă în valoare de accesorii și piese elegante.

Frances Bean are 23 de ani
Frances Bean are 23 de ani

Însă ne place că imaginea lui Frances este la fel de enigmatică precum cea a tatălui ei, de la care moștenește în mod clar privirea luminoasă, senină și pătrunzătoare. Nu spunem că nu o moștenește și pe mama ei, în tinerețe! Tânăra de 23 de ani a mai apărut în lumina reflectoarelor acum câteva luni, când era ocupată cu promovarea documentarului realizat de ea despre viața faimoasă a tatălui ei celebru, “Kurt Cobain: Montage of Heck”.

Bruneta a fost producător executiv al documentarului despre tatăl său
Bruneta a fost producător executiv al documentarului despre tatăl său

Cu toate că mulți dintre fanii Nirvana s-ar fi așteptat ca și unica lui moștenitoare să îi urmeze drumul și să fie măcar unul din fanii trupei rock, bruneta cu privire profundă a recunoscut că nu îi place prea mult muzica trupei tatălui ei. Cât despre viața ei de zi cu zi, Frances este artist vizual (pictoriță) și a fost producător executiv al filmului despre tatăl ei – care a murit la 27 de ani, pe 5 aprilie 1994.

FOTO Getty Images, TwitterINAPOI LA PRIMA PAGINA